Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

angel74 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem konečně narazila na pořádně napínavý krimi thriller, který navíc šlapal jako dobře manazaný stroj. Pomalu jsem si začínala myslet, že něco takového v současnosti už neumí natočit vůbec nikdo. Evropští tvůrci dali těm zámořským zase jednou pěkně na frak. Potěšil mě Joel Kinnaman, který předvedl v hlavní roli naprosto strhující výkon, čímž mimo jiné výrazně přispěl k mistrně vygradovanému závěru celého příběhu. (85%) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Film sa zameriava primárne na cestu Petea Koslowa (Joel Kinnaman), no sekundárne rieši nevýrazné a klišé vedľajšie línie agentky Wilcoxovej (Rosamund Pike) a detektíva Grensa (Common). V konečnom dôsledku sa nevenuje ničomu plnohodnotne. Záver pôsobí odstrihnuto a nedozvieme sa ani ako skončil poľský bos Generál, o ktorého celý čas išlo. Ochota niektorých postáv pomáhať Koslowovi je príliš neautentická a i keď vo filme hrá niekoľko mojich obľúbených hercov, žiaden zo seba nedáva maximum. ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo velmi nečekané a velmi příjemné překvapení! Má to spád, zápletka není úplně tupá jak bývá zvykem, i když vychází ze známých premis, pár scén i vyloženě překvapí.Opravdu klobouk dolů před scénaristou, dlooouho mě film s podobnou tématikou tak nezaujal a nevtáhl do děje. Joel Kinnaman je zvláštní typ herce , kterému tato role celkem sedla, stejně jako Rosamund Pike. Opravdu se dají vytknout v podstatě jen maličkosti. Za mě paráda. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„pohřběte ho! je to rozkaz!...“ /// Béčkovej příběh – bez hluchejch míst. Se divím, že tady herecky štěká Clive Owen, ale taková už je asi doba. Týpek, co sedl federálům na lep - Joel Kinnaman, není špatnej. Už jsem si na něj zvykl třeba v Robocopovi (nebo ve Snadnejch prachách). Vobčas se tady vykecávaj, ale dá se to přežít… pak začne přituhovat a je to drama jako prase. Až extrémní. Prostě snažej se vo sto šest, abych byl nasranej na konkrétní lidi. Jsem! Pak už pro jistotu přeháněj všechno…. Takovej kraťoučkej „Útěk z vězení“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Three Seconds“, kterou v roce 2009 vydalo duo Anders Roslund a Börge Hellström, neznám. 2.) Nevím jak vysvětlit starý, aby dělala co jí řeknu. 3.) Thx za titule „ doummais" a "titmanos“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

"Tajné" pozadí celého příběhu zaujme a vězeňská část je jeho nutným vyústěním, jenže právě to mělo být o několik tříd výše, což se neděje. To, co se Peteovi povede v závěru, nedává vzhledem k okolnostem příliš smysl a celý nadějný příběh pohřbívá hluboko do béčkových vod. Přitom úvodní zpackaná akce je výborná, ulice mají trefně špinavou a nebezpečnou atmosféru, fajn je i filmově ne zrovna tradiční polská mafie a obsazení vůbec. Postav je tu spousta, což zase příběhu nesvědčí, prostor má pouze Pete, ostatní ho pouze doplňují a i přes hvězdná jména nemají prostor více zaujmout. Mělo to na víc. 65% ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama