Reklama

Reklama

Tak už konečně chcípni, táto

  • Rusko Papa, sdochni (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Andrej, detektiv a ten nejhorší otec na světě, shromáždí ve svém bytě děsivou skupinu lidí sestávající z jeho rozzlobené dcery, nervózního tyrana a podvedeného policisty. Každý z nich má důvod se mstít... Celovečerní debut Kirilla Sokolova vypráví příběh Mavěje (Aleksandr Kuzněcov), mladého muže s neobvykle odolnou tělesnou konstitucí. S kladivem v ruce dorazí do domu přítelkynina otce Andreje (Vitalij Chajev), aby se mu pomstil za to, že svou dceru dle jejích slov v dětství zneužíval. Mladík ovšem jaksi zapomněl, že otec jeho dívky je shodou okolností drsný a zkorumpovaný policista, který se za žádnou cenu nemíní v tomhle příšerném boji jen tak vzdát. Jak film pokračuje a nabírá na obrátkách, pestrá mozaika vedlejších příběhů, generačních střetů a podvodů znesnadní komukoli vyváznout z bytu se zdravou kůží. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (71)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bizár na ten odpornejší spôsob, bezúčelovo surový, myšlienkovo neusporiadaný, jediná priama línia vedie cestou násilia. Našťastie to po trištvrtehodine dostane nejakú dejovú líniu. Ale už je neskoro na to, aby sa poriadne rozvinula. Za mňa je pozitívom len hudba, veľmi kvalitne zasadená do gradácie deja. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tarantinovská coenovka na ruský způsob. Tagy: násilí, spousta krve, absurdní okamžiky, černý humor. Dostalo mě třeba "room fightové" použití televize, nebo vrtání kolena akuvrtajdou ve vaně, jež bylo opravdu... inspirující. Až do příchodu Jevgeniče jsem zažíval jeden divácký organismus za druhým, hýkal nadšením a mával v ruce připravenou pětihvězdou. Ale ve druhé půli bylo na můj vkus už přeci jenom příliš té nadsázky a grotesknosti. Takže příště prosím naladit ještě víc do černa a do vážna, a potom to bude za jedna, tedy za pět, tovarišči. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Úžasně svěží masakroidní one-room bitka s několika flashbacky, která nezapře inspiraci v Tarantinově tvorbě. Kamera funguje špičkově, střih i herecké výkony taky nadprůměrně dobře zvládnuté a krev stříká na všechny strany. Tenhle ruský kousek nabídne mimojiné i nádhernou pastvu pro oči v podobě stylového interiéru a ska soundtracky, které vystihují ducha tohoto zběsilého kousku naprosto brilantně. Parádní zakopaný poklad, jehož objevení mi utkne ještě dlouho v hlavě. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Slibně nastartovaná mlátička/řezničina dvou drsňáků v jednom obýváku, která baví jak cool vizuálním zpracováním, tak humorní nadsázkou. Postupným rozkrýváním důvodů vyhroceného střetu a vstupem dalších dvou postav se ale film dostane do finále, kde ztratí suverenitu a trochu tápe. Zmrtvýchvstání a další nesmysly jdou proti fyzické realičnosti, která byla jeho největší chloubou. [Sitges FF] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tarantinovka o jedné zdánlivě normální rodince, kterou převrátí naruby kluk s kladivem. Úvodní rvačka byla skvostná a létalo při ní všechno, co létat mohlo, přičemž jí završila poučka o tom, jak moc je škodlivé dívat se zblízka na televizi. O cynickou brutalitu nebyla nouze ani později a scénky s vrtačkou či pouty byly mňamózní. Potom filmu sice trošku došel dech, což ale zase tolik nevadilo, protože pokračování v podobném duchu by nejspíš působilo trochu monotónně a navíc v závěru se zase spustily vytříbené krvavé orgie. Herecky na výbornou a Olja je fakt roztomilá. Už se těším, s čím přijde tenhle Sokolovic Kirill příště. Debut se mu povedl na výbornou. 85% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama