Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jen a Judy nejsou v pohodě. Ani trochu. Život se jim vymyká z rukou. Mají jenom jedna druhou – a svoje tajemství. (Netflix)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna mě bavila přece jen o něco víc než její předchůdkyně. O humor v ní nebyla nouze, dramatická linka byla sice možná o něco málo slabší, ale celek na mě fungoval lépe. Linda Cardellini u mě tentokrát svým hereckým výkonem už zcela jasně překonala Christinu Applegate, čímž nechci ani naznačit, že by druhá jmenovaná nehrála výborně. Snad se dožiju i třetí řady. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série měla větší grády, větší zvraty a od prvního dílu vše bavilo. V této sérii je jen málo co vytýkat. Sled událostí je místy až úsměvný, ale je to přeci i komedie, takže to k tomu patří. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada je o něco hysteričtější,uječenější a ubrečenější,ale pořád se jí daří držet laťku solidně vysoko.Formát půl hodinových dílů je pořád ok,černý humor funguje a stejně tak fungují jednotlivé zvraty a že jich opět není zrovna málo.Christina Applegate se od Melounka sakra posunula a tyhle role zdeptaných matek,kterým dochází síly a trpělivost jí sedí.Těším se na třetí řadu pokud bude,Našlápnuto je slušně...80% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série pro mě byla o trochu horší v tom smyslu, že začala ve scénáři trochu překombinovávat děj a je tam na mě možná až moc podivných náhod najednou. Proto mi první série sedla lépe, protože byla jednoduchá a přímočará, ta druhá až moc cucá z prstu nové a nové zvraty a vyvolala ve mně obavy o kvalitu té třetí, připravované série. Snad už to nebude moc přitažené za vlasy. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série už nebyla až tak humorná, ale to mi nevadilo...Byla zato víc holčičí a hlavně o tom jak my holky, ženy a mámy řešíme problémy...Díky přítelkyním, alkohoholu, dětem a spoustě slz a vykecáváním se z problémů jsme schopny se dostat z čehokoliv...A vo tom ten náš ženský život vlastně je...Chlapi tohle prostě neumí a proto se akorát ožerou a pak do vás nabourají a ujedou...Za mě 90% ()

iMbUS 

všechny recenze uživatele

V druhej sérii ma už hlavná hrdinka otravovala a tešil som sa, že to ukončia. Bohužiaľ, variť sa dá dlho, len či to bude aj naďalej jedlé. ()

Reklama

Reklama