Reklama

Reklama

The Boy

  • USA The Boy (více)
Trailer 3

Greta je mladá Američanka, která začne po svém příjezdu do Anglie pracovat jako chůva v odlehlé vesnici. Po nástupu na místo zjistí, že osmiletý chlapec, o kterého se má starat, je porcelánová panenka v životní velikosti. Jeho rodiče mu věnují stejnou péči jako jejich předchozímu živému, který před dvaceti lety zemřel a s jehož smrtí se stále nemohou vyrovnat. Rodiče pro Gretu připraví seznam činností, podle kterého má o chlapce-panenku pečovat. Gretě je ovšem list nejprve k smíchu a dělá si z přísných pravidel legraci. Až po řadě rušivých a nevysvětlitelných událostí si Greta s hrůzou uvědomí, že práce chůvy v této rodině bude asi její nejhorší noční můra. Vypadá to, že panenka je skutečně naživu! (Bohemia MP)

(více)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Pozeram zaciatok pozeram a vidim - a castle! Ale ved tam som bola! Trosku CGI aby vyzeral strasidelny (a aj zvacseny), ale aj tak som ho spoznala.. Craigdarroch Castle vo Victorii (British Columbia). Dalsi znamy zamok vo Victorii je Hatley Castle, tam filmovali serial Arrow. 

 (hodnocení, recenze)

The Boy se dočká pokračování. Důvodem jsou celosvětové tržby ve výši 68 milionů dolarů. Dvojka se už začala točit.

Wolf156

Wolf156 (hodnocení, recenze)

qxkamo

:D :D :D :D 'zaujímavý akčný triler'.....prosím mohol by si mi objasniť v čom dve veci? za prvé, v čom bol zaujímavý a za druhé, preboha odkiaľ si zobral slovo akčný? :D ďakujem

Wolf156

Wolf156 (hodnocení, recenze)

najhorší horor za posledné dva roky, vlastne, to sa ani nedá nazvať hororom, za prvé, extrémne nudný dej o presúvaní bábiky a navyše ten 'zvrat' bol jasný už asi od 15 (?) minúty, keď ju zavrelo na povali, najnudnejší film aký som v poslednom čase videl, hrôza

Africanus1

Africanus1 (hodnocení, recenze)

perteus

spoiler: A hlavně, proč rodiče spáchali sebevraždu kvůli ztrátě syna (po dvaceti letech), když věděli že se ukrývá v domě? Tak jaká ztráta a jaký smysl měla ta loutka? A jaký měl vůbec smysl celej film?

Uživatel Africanus1 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

perteus

- a este je komicke ako sa vo filme niekomu nieco sniva, no ked sa strhne zo sna, vzdy sa posadi na posteli :D

- a este je absurdne aj to, ze vzdy v dome svietia vsetky lampy, svetla, kazda kazducka :D

perteus

perteus (hodnocení, recenze)

tři věci mám na mysli z tohoto filmu
1) Pokud mi někdo řekne, že mám na svého zaměstnavatele počkat v salónku, tak se kurva nebudu producírovat jen tak v cizím baráku. Ale Američani to asi dělají normálně. I když přítelkyně se zase pozastavila nad tím, že Američanka si sundala boty.

2) Tak kurva nejdřív požádá loutku, aby jí zbavil zlobivého přítele a když to udělá, tak pak vezme nohy na ramena a nepochopitelně se ještě odvděčí tak, že ho zkusí zabít? No WTF. Místo, díky a vyříkání si to, prostě najednou zdrhají a pak se diví, že ten chudák reaguje, jak reaguje.

 

3) Zasloužila si horší osud. Když už beru prachy za něco, tak to něco snad má dělat.  Místo toho na to háže bobek od samého začátku. A pak se diví, že jí z toho hrabe.

na příspěvěk reagoval qxkamo, Africanus1, Africanus1

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Od prvej tretiny filmu som sa presviedcal, ze predpoklad, ktory mam, je nespravny, no bohuzial nebol, tak som to pozeral skor ako zaujimavejsi akcny triler.

na příspěvěk reagoval Wolf156

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Film, který není vhodný svou úrovní do kina. První polovina snímku výborná. Dobrá práce s budováním atmosféry a pocitem neznáma. Pocitem, kdy loutka může být pro člověka nebezpečná. Druhá část a závěr se nepovedl. Co to mělo být? Michael Mayers za mlada? 3*

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Lepší průměr - ale jen o píď. Neurazí - ale ani nenadchne a podruhé to vidět nemusím. Taková oddechovka na sobotní večer - ale označení horor je přehnané. Nebála jsem se ani sekundu. 

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Musime uznat ze oproti takovy Anabelle ta prvni polovina filmu byla extremne hutna co se tyce atmosfery. Ten zvrat byl myslim prekvapeni pro vsechny jakym smerem se to vydalo. At uz povedeny nebo ne. Kazdopadne to bylo po dlouhy dobe zas neco novyho a ne tak okopirovanyho. A Lauren? Extremne inteligentne napsana a sexy, v TWD si ji clovek az tak neoblibi.

 (hodnocení, recenze)

Je to ''taková'' polehčující okolnost.

willy1

willy1 (hodnocení, recenze)

Není to už ohrané? Panenky...Každopádně se na Lauren těším :)

chlebo

chlebo (hodnocení, recenze)

Ludia asi teraz vyzniem ako kokot, keď sa spýtam, kde si to toho 25.2 môžem pozrieť? neviem to nájsť ani v pripravovaných filmoch kín. Odpoveď poteší.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Pokud to bude mít hutnou atmosféru tak by to nemuselo být špatné ovšem z traileru bych si nedovolil tvrdit že by to tak vypadalo :-/ potenciál ten film má a veliký a modlím se aby to dopadlo dobře a daleko lépe než nevyužitý potenciál u Annabelle.

Johnny_SVK

Johnny_SVK (hodnocení, recenze)

Horor/Thriller ale má to PG-13... už to ide proti sebe, Maggie je krásna ale toto bude veľkýýýý odpad :)

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Přesně.Trailery by neměly nic prozrazovat. Bohužel většina trailerů v dnešní době je seskládaná z lekaček.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel belien smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama