Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Mulder je nezvěstný. A imunitní systém většiny lidí zničil zvláštní virus. Scullyová se snaží najít protilátku a agent Miller pátrá po Mulderovi... (TV Prima)

Recenze (31)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá táto nová séria mala byť možno len jedným celovečerným filmom pozostávajúcim z prvého a posledného dielu série My Struggle I a II. Nápadov bolo ale viac, niektorých dobrých, iných menej a tak vznikla miniséria. Tento záver a zároveň nový začiatok je dostatočne výživný, znepokojivý a priaznivci konšpirácií skutočného sveta môžu byť dostatočne vyľakaní. Sklamal ma len záver s lacnou záchrannou naháňačkou, takže za plný počet to nebude. –––– Ste chorý! – Choré je nemať moc. Nikto nedokáže zachrániť ľudstvo pred sebazničením. ()

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01E06 - Závěr seroše mne moc nepotěšil.. Děj sklouzává opět k počátečním dílům série, kdy se o všem moc mluví, ale nijak se nic neděje.. Celý závěr byl prosáklý všemi možnými konspiračními teoriemi.. Navíc Dana postupovala na závěr nelogicky, hystericky, slibovala řešení, i když bylo nereálné splnit.. Opět se tu objevují mladší verze obou protagonistů.. Zklamání :-( ()

Reklama

classic odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už viem, kde píše, duchovný otec, Chris Carter, scenáre ! V krčme, pri poháriku s Duchovnym a Anderson ! Minisériu - Aktov - X, som z celej svojej duše - neznášal, a pritom som fanúšikom pôvodného seriálu, keď mal ešte kvalitatívne vysokú úroveň, ale nie - všetky série, strop po 6. sériu, potom to išlo dolu vodou ! Stále hovorím, že dvakrát, sa do tej istej rieky, vstúpiť nedá ! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agentka Scullyová opäť stráca kontakt s Mulderom, ktorý sa rozhodol vyhľadať Muža s cigaretou. Medzitým Dana presviedča agentku Einsteinovú, že sa blíži celosvetová epidémia. Najprv jej nechce uveriť, ale potom epidémia naberá celosvetový rozmer. Rýhly dej, plný zvratov pôsobí až chaoticky s nejasným koncom desiatej sérii na kvalitepríliš nepridal a celkovo sa zdá že desiata séria bola skôr vyjadrením vnútorných pocitov a názorov jej tvorcov ako prepracovaným seriálom. Vyskúšali, neoslovilo masy a teraz už vieme že si dali dvojročnú pauzu aby sa pokúsili napraviť to, čo tak narýchlo vytvorili jedenástou sériou. ()

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Svět končí ale jediný, kdo to vysílá, je nějaký pošuk na Stream.com. Mulder se pere s jakýmsi poskokem a celé je to zrychlené, protože na place nebyl choreograf a za normální rychlosti by ta bitka byla k smíchu. Vysvětlovačky si taháme ze zadku, protože X-Files už jsou stejně mrtvé, tak proč si ještě nekopnout. Lidstvo zachráníme mimozemskou DNA, kterou super-rychle vyrobíme v laboratoři ve dvou lidech. Nemocnice je plná lidí ale necháme stejně sestřičku (patřičně obsazenou indku) odvykládat, jak je situace nezvladatelná. Nakonec ukončíme epizodu označenou jako "This is the end" cliffhangerem, ve kterém jakési UFO osvítí hlavní dvojici agentů na mostě uprostřed bůhvíkde. A mohl bych pokračovat, místo toho na to ale fakt kašlu - celou dobu jsem čekal, že se jedná o fór, Chris Carter to ale myslí smrtelně vážně a já nemůžu, než vycouvat. První odpadový seriál (desátá série, buďme přesní) po hodně, hodně dlouhé době. Gratuluji, nic horšího ve zlatém věku televize už napsat a natočit nešlo. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama