Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


V poslední vteřině (S01E51)

(epizoda)
  • USA Safety Second

Obsahy(1)

Jeden z dílů o Tomovi a Jerrym. Je 4. červenec, USA slaví Den nezávislosti a Jerry se svým malým myším kamarádem se jej rozhodnou pořádně oslavit. Jerry ovšem z tohoto nadšení brzy sleví, když zjistí, jak nebezpečná je pyrotechnika v rukou myších mláďat. Navíc začne Jerryho jako obvykle pronásledovat Tom. (zdeny99)

Recenze (7)

petaspur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jerry a malý pyrotechnik Nibbles si představují oslavy dne nezávisloti trochu jinak. Jerrymu by stačilo použít řehtačku a megafón, ale Nibblesovy malinké trenýrky skrývají dostatek výbušnin na menší válku. Jelikož Tom rovněž projeví jistou náklonnost k třaskavinám, tak může začít boj plný pyrotechnických efektů. ()

charge

všechny recenze uživatele

Téměř klon dílu "Ve válečném stavu", kde se pouze opakují starý skvělý scény. Jedinej rozdíl je v oslavě dne nezávislosti. Nechápu proč Barbera a Hanna takto sami sebe vykrádali. Za tohle bych musel normálně udělit odpad, ale netušim co za tim vězí. ()

qantip 

všechny recenze uživatele

Jako malý prcek jsem tohle doslova hltal s odstupem času ale zjišťuji, že dětské nadšení už vyprchalo a zůstala jen otázka: "Proč je to tak tupé a zvrácené" ... hold už jsem asi starej kořen :) ()

Reklama

Reklama