Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (49)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Některé věci jsou tak špatné až je to dobré. A některé věci jsou tak špatně špatné, že je z toho člověku až nevolno. Tohle home-video nikdy nemělo opustit hlavu Jaromíra Soukupa. A nebo by Jaromír Soukup měl opustit společnost duševně zdravých.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

první půl hodiny dokonalé potěšení z filmu který zvysoka kašle na všechna klišé, jenže pak mi došlo, že to vše je jenom takové divadlo a druhá půlka filmu byla už jen nuda, bez nápadu a napětí. škoda, možná mělo zůstat u té půlhodiny a bylo bych šťastný.

plakát

Camp X-ray (2014) 

Army Bella a jedna cela. Škoda že nejlepší na tom všem byly závěrečné písničky ...

plakát

Mind Game (2004) 

MindFuck. První půlka slabší druhou jsem sledoval bez dechu.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Čekal jsem cokoliv: erotiku, romantiku, příběh a nedostal nic. Příběhu chybí zápletka a zejména nějaká logika. Více romantiky je i televizních novinách a erotické scény nestály za mnoho a vlastně jsou jediným důvodem proč dávám alespoň jednu *.

plakát

Tom a Jerry - V poslední vteřině (1950) (epizoda) 

Jako malý prcek jsem tohle doslova hltal s odstupem času ale zjišťuji, že dětské nadšení už vyprchalo a zůstala jen otázka: "Proč je to tak tupé a zvrácené" ... hold už jsem asi starej kořen :)

plakát

Chlapectví (2014) 

SPOILER: Celý film jsem čekal zápletku, nějaké vyvrcholení, něco k čemu bude celý příběh směřovat, a na konci filmu jsem si uvědomil, že je vlastně super, že tam nic takového není, že to je opravdu příběh života, takový jaký je, se spoustou malých vítězství a proher, který se nezadržitelně sune vpřed, bez jasného směru a cíle a my můžeme žít jen z okmžiku právě teď. To že postavy na plátně rostou po dvanáct let dodává filmu neskutečné kouzlo a doslova diváka vtáhne do děje. Zajímavý zážitek. Škoda jen, že celý film je takový vlažný, i když je to jeho přednost, tak i největší zápor.

plakát

Malá smrt (2014) 

Většina filmů na začátku fascinuje nějakou myšlenkou a postupně nadšení opadá. Tento film je ale jiný. Z počátku krátké sketche se postupně rozvíjí, proplétají a vše končí skvělým závěrem. Možná že i příběh Sama a Moniky mi přišel nejsilnější ze všech, i když trochu nezapadá do kontextu ostatních. Skvělá zábava na večer po které vám vaše vášně (ať už jsou jakékoli) přijdou docela normální :)

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Přestože zavěr je poněkud utahaný, jedná se o skvělou jízdu. Zejména postava Museho (Barkhad Abdi) mě neustále fascinovala.

plakát

Godzilla (2014) odpad!

Pacific Rim 2.0 aneb MEGA klišé. Vlastně není co pochválit, Ohromující vizuální efekty má dnes každé druhé domácí video, takže nic nového. Herecké výkony? Jo Godzila hrála pěkně ale ostatní stálo za starou belu. Dialogy? To i ve tři ráno bych rozepspalý vyplodil něco podobného. Příběh? Emerika Klišé ... jednou pobaví ale když poslední dekádu to hrají každý den v televizi tak to trochu omrzí....