Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Potíže s myší (S01E17)

(epizoda)
  • USA Mouse Trouble
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1944, 7 min

Obsahy(1)

Tomovi príde kniha "Ako uloviť myš" a hoci sa ňou poctivo riadi, na Jerryho to vôbec neplatí. (Dale)

Recenze (30)

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé, skvělé. I když je Jerry hroznej hoven a někdy mě svými kousky dost deptal, tak to co předváděl v tomto díle, bylo víceméně velmi vtipné. Tom je samozřejmě klasa sama o sobě a vždy jsem tomuto kocourovi držel palce... Tom a Jerry jsou legendami, dřív jsem je hltal. Sice ne tak intenzivně jako třeba Kačery a Rychlou rotu, ale příhody těchto dvou jsem měl vždy rád. No a i teď, po nějakém čase, když jsem viděl tento díl, tak jsem se smál a musím uznat, že Tom a Jerry jsou klasika, která dokáže potěšit v jakémkoli věku. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Efekty 10/10/// +výborné nápady -opravdu tu žádný není/// Už od dětství asi nejmilejší a možná i nejoblíbenější část. Pamatuji si ji nejvíc a pokládal jsem ji za díl první (možná tak byl u nás vysílán). Když jsem se začal dívat, moc se mi to nezdálo a o tak vysokém hodnocení jsem pochyboval, ale světe div se: ono to funguje i dnes po mnoha letech a pořád je to neuvěřitelně zábavné./// Celkem 98%/// ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož také patřím do poměrně početné skupiny škodolibých diváků, je mi Toma líto jen trošinku. Tolik úsilí věnoval svému dílu, naučnou literaturu si zakoupil, prostudoval, řídil se vědeckými radami a zase ostrouhal. ()

Reklama

Reklama