Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Taťka tě nedá (S01E105)

(epizoda)
  • USA Tops with Pops
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1957, 8 min

Obsahy(1)

Neustávající soupeření kočky s myší pokračuje, Jerry však najde zajímavé útočiště. Pes Spike si hlídá svého malého syna a myšákovi se daří šikovně štěně podstrkovat Tomovi. Ten z toho má samozřejmě jeden průšvih za druhým. (Sfinkter)

Recenze (9)

Elgin 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze jeden z najvydarenejsich dielov vobec o kocurovi Tomovi a mysiakovi Jerrym. Vecne spolu superiaci o nejaku korist alebo vyhodu. U tohto pribehu to umocnuje i zdatne sekundovanie bulgoga a jeho synka, kedy Tom vzdy doplati na Jerryho chytrost a je biti viac nez syty. Tom a Jerry patria neodmyslitelne k najlepsim kreslenym rozpravkam od Hanny & Barbery studia. Zacali spolu uz v 50 rokoch a rozpravky o T&J su nesmrtelne kedze po cele desatrocia vedia zabavit vsetkych divakov bez rozdielu veku. S urcitou nostalgiou davam 90% ()

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto zbytečný díl, který je úplně stejný jako Love That Pup, akorát v daleko hranatější a ošklivější animaci. Na tomto kusu je vidět, že hodnocení jednotlivých dílů Toma a Jerryho se nedá brát vážně. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak režiséři prekročily přes 90 dílů tak klesá originalita a vtipnost. A tenhle díl je stejný, jako Milované štěně takže musí klesnout hodnocení. A překvapivě 105 díl má lepší hodnocení než 44 díl, kterej je originál. Je vidět, že uživatelé csfd neviděli díly postupně podle roku vzniku, jako já. ()

Reklama

Reklama