Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (235)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Fantasy Island se sice může pochlubit nádhernými exteriéry, avšak to na nějaký alespoň průměrný divácký zážitek nestačí ani zdaleka. Režisér Jeff Wadlow totiž vůbec neumí pracovat s příběhem, charaktery a ani s atmosférou, takže se před Vámi rozestře brakově zmatená a neskutečně stupidní podívaná, s níž vážně nemusíte ztrácet čas. Nestojí to zkrátka za to. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(30%) Viděno v kině. Ach jo, jsem fakt debil, že já na to šel! Ani v slabší průměr to nedopadlo. A to mi předchozí záležitost od tohoto režiséra, Truth or Dare docela sedla. Zde mohu ocenit jen jisté nápady a vcelku zdařilou pointu ke konci. Sice nebyla moc šokující, ale aspoň nebyla pitomá a měla hlavu a patu. Celkově zde skoro nic nefungovalo. Atmosféra nulová. Herci hráli nepřesvědčivě. Hudba nevýrazná. Rádoby napínavé scény nic moc. Ani ta hlavní Lucy Hale mě zde nebavila (ve filmu Truth or Dare mě zaujala víc). Myslel jsem, že dám nakonec jen 1*, ale přeci to nějakou tu celkovou úroveň mělo. Tak se nakonec slituji v nejslabší 2*. Vlastně můžu zde pochválit pouze Maggie Q, jejíž role mě docela bavila a i ta její dějové linie. Linie těch ostatních postav mě nebavila, až na závěrečné rozuzlení tedy. Víc k tomu asi dodávat nemusím, strašná slabota a hlavně jsem měl pocit, že to sleduju 4 hodiny. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tohle neni hororový film, je to thriller o pomstě a to s pomocí fantasy ostrova a proto se tenhle film, taky jmenuje Fantasy Island a né Horor Island. Je tedy pravda, že konci na nějaké to bu bu dojde, ale je to tam podáno spíše formu "Postav se vlastním démonům". Žánrově tedy film dost skáče, mezi divokou párty, rodinným dramatem, vojenským dramatem atd, ale od poloviny, se to všechno začne spojovat v jeden ucelený příběh a začne to dávat logiku. A docela se mi to i líbilo, hlavně protože sem nevěděl, co je fantazie a co ne, a taky čí je to vlastně fantazie. Herci hrají taky výborně, Michael Peña se občas zatváří jako ďábel a Maggie Q je fakt parádní, jen je škoda že Michael Rooker nedostal víc prostoru. A pokuď někdo od tohohle filmu očekával horor a ten horor nedostal, protože tenhle film, ani nebyl zamýšlen jako horor, neni to chyba režiséra, producentů a nebo studia, ale ono dotyčného. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se hodnocení a od první minuty jsem se pořád chystal film vypnout. No a nakonec jsem ho (s jedním slabším podřimováním) dokoukal do konce. Hlavně díky nápadu, že ostrov zhmotňuje svým návštěvníkům jejich přání a sny. Sice mi ve filmu dost věcí neštimovalo a chybělo mi (nebo jsem třeba zaspal) vysvětlení několika věcí, jako třeba všechen ten personál (hlavně ten divnej), ale i tak se nakonec zápletka celkem povedla. Někdo tu nadává na ošklivé osazenstvo. S tím jsem rozhodně problém neměl. A na to, že jsem koukal na dost mizerné béčko, tak taková scéna syna s dávno mrtvým otcem, se mi asi vryje do paměti na hodně dlouho. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Inception v lacnom a "hororovejšom" prevedení. Na peknom ostrove a priemernými hercami a Peňom, ktorého budú doraz dávať aj na klobásu. Myšlienka fajn, prevedenie priemerné, spletitosť deja vo vrcholnej fáze prepálená a na smiech. Nebavilo ma nad tým rozmýšľať ale príjemne to odsejpa a desivosť je ubratá na potrebné minimum. 3 z 5 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)
  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)
  • „Kalašovi zabijáci“ používali ve filmu československé samopaly vzor 58. (SsgtJira)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama