Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Momentálně 68% na kontě? To snad ne, to se většina držela hodně zkrátka. Protože Test je napínavý thriller, kde se pořád něco děje, hluchá místa nenajdete a perfektně hodící se hudba tomu dodává šťávu. Na mě zkrátka The Recruit skvěle fungoval a od začátku do konce jsem byl pevně posazen do křesla a těšil se na další scény. Colin, Al i Bridget odváděli super práci a celkově se na všechny tři příjemně koukalo. Jak se to neustále zamotávalo a vyvracelo předchozí fakta, to bylo moc fajn. Zkrátka..."Nic není tak, jak se zdá a všechno je test". Viz. úplný závěr a lest Colina na Ala. 80% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dám ti radu. Ver iba sebe.“ Ak takáto veta (a reklamné slogany "Všetko je test" a "Nikomu never") zaznie v úvodnej štvrťhodine a jednou z hlavných postáv príbehu je skúsený starý vlk zo CIA (Al Pacino), cvičiaci talentovaného, no ešte neskúseného, mladíka (Colin Farrell), dajte si pozor i na najmenšie indície, na prvý pohľad sa javiace ako nepodstatné. Taký príbeh smrdí pascou od úvodných minút ako pes klobásou. Hoci hi-tech snímka Test zručného austrálskeho remeselníka Donaldsona (Bounty) neoplýva mimoriadnymi akčnými scénami (viem si to celé predstaviť ako divadelnú hru), vďaka solídnemu rozpočtu (46 miliónov dolárov) a zaujímavému hereckému obsadeniu (Pacina s Farrellom dopĺňa Bridget Moynahan z Divokých kočiek) je dostatočne napínavá a dobre sa na ňu pozerá. celosvetová tržba 1O1. ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller na shlédnutí. Film má výbornou atmosféru, dobrý příběh, ale bohužel trpí nedotaženým scénářem. První půlka je vynikající, ale druhá překombinovaná konec je špatný. Sice jde stále o snímek nadprůměrný, bohužel však nijak výrazný. Farrell je výborný herec a dokáže zahrát jak komediální roli tak "drsňáka". Charismatický Al Pacino podal opět slušný výkon. Jejich souhra je skvělá. Ale ten závěr mi prostě nesednul... ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Tie tri hviezdičky sadnú tomuto filmu, ako dobre ušitý oblek. Pacinovsko-Farellovský tandem ťahá s prispením pre mňa neznámej Bridget celý film plný napätia, neistoty a dejových zvratov. Osobitne Colin Farell sa tu vypol k veľmi presvedčivému výkonu. Že tento prekombinovaný film nakoniec skončí štandardne je dôvodom, pre ktorý sa mu viac hviezdičiek neušlo. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Klaus Badelt natočil pár velice dobrých snímků, stejně jako ty ne zrovna lákavé. Test ale patří právě k těm velice dobrým. Režisér si s námi totiž celý film hraje, a při první projekci je člověk z rozzuzlení dost mimo. Máme tady perfektní hudbu, vynikající herce (Al Pacino je jako vždy machr, a Colin Farrell se za ním drží zuby nehty), a skvělou atmosféru. Já dávám bezproblémově plný počet. A pamatujte - everything is a test. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)
  • Obrázky Jamese a jeho otce, které jsou promítány u úvodních titulků, jsou ve skutečnosti fotky Colina Farrella s jeho otcem z dětství. (Káronoš)
  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)

Reklama

Reklama