Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy jsem nepodstoupil na CSFD takový test nerozhodnosti jako u tohoto snímku, kde Colin Farrell dokazuje, své herecké umění ve velkém stylu po boku Al Pacina, bohužel když se rozehraje takhle skvěle film mě si i skvěle dokončit , kdyby to byli jen poslední minuty či "jen" debilní závěr byli by to 4*,ale tady jakoby genilata filmu skončila někde uprostřed a pak začalo vleklé nic.A to je opravdu zklamaní. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Začne sa to ako variácia na Fincherovu Hru odohrávajúca sa v kulisách výcvikovej farmy CIA v ktorej si nemôžete byť ničím istý a vyústi sa to ako veľmi slabá kópia Training Day. Škoda, že sa v prostrednej časti film viac nevenoval psychológii postáv a tomu jak ich tá neustála neistota, predstieranie a klamstvá ovplyvňujú, keďže vyústenie je také tuctové a nič nové neprináša. Ale aspoňže tá finta jak Farrell prekabáti Pacina je celkom zábavná. Akčné scény tu prakticky žiadne nie sú. Ani zápletka nie je nijak extra komplikovaná. Je to len neustále vŕšenie drobných epizódiek v ktorých sa jeden druhého snaží oklamať. Ani herci sa nepretrhli a odvádzajú len svoj tuctová štandard, takže nakoniec aj celkový výsledok je len priemer na jedno pozretie. Nenadchne ale ani nenudí. 5/10. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem doufal, že to časem začne být zajímavé, odhalovat se nové skutečnosti, a ono prd. První půlka s výcvikem musela každému, kdo viděl na Discovery Channel dokumentární seriál o výcvikových metodách špionů, přijít nudná. Ve druhé půlce je jasné, že není vše, jak se zdá, a žel to, co mne napadlo jako první, byla skutečně pravda, navíc strašně blbě odhalená i zahraná. Jak tady někdo v komentářích píše - diskové jednotky nemají, ale USB port ano. A tak je to v podstatě celý film. Agenti se často chovají tak nenápadně, že by je odhalil můj osmiletý syn. Hvězda navíc, jen ze soucitu, za Al Pacina. Jinak je to utahaná nuda. Jo a mimochodem, hlavní herečka má skoro v každé scéně jinou barvu vlasů, všimli jste si toho? :-) ()

movie 

všechny recenze uživatele

První půlka je opravdu dokonalá, klidně by mohla trumfnout i Spy Game, ale druhá půlka (respektive její konec) je opravdu děsný. Tak někde v půlce filmu jsem si říkál, že jestli na mě tvůrci vybalí (ještě jednou) pointu "všechno je test", tak se z toho zeseru, ale teď si říkám, že bych byl mnohem spokojenější s takovým závěrem, než s tím, se kterým na mě nakonec ty parchanti vyrukovali...Ale stejně se mi to i tak dost líbilo, natočený zručně, hudba solid a Farrell úplně úžasnej, takže dávám 3.5/5. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ze všeho nejdůležitější je vědět, že nevíš ani hovno." Tak tohle vím naprosto přesně, takže bych patrně mohl vstoupit do služeb CIA. Jenže nevstoupím. Nicméně rozumím všem těm nejlepším studentům univerzit, že zahodí kariéry u Googlu či Microsoftu a nechají se naverbovat k CIA, kde je nečeká sláva, sex ani peníze. To dá přece rozum. Každý normální člověk by se určitě chtěl nechat mučit a ponižovat, aby pak mohl vraždit v zájmu své země. Že ne? Nějaké pochyby? Tak na vás si dám pozor, až vás budu testovat. Mě totiž testování baví a tady je všechno test. Nebo není? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Obrázky Jamese a jeho otce, které jsou promítány u úvodních titulků, jsou ve skutečnosti fotky Colina Farrella s jeho otcem z dětství. (Káronoš)
  • Ač je ve filmu James Douglas Clayton (Colin Farrell) pasován do role jednoho z nejlepších a nejtalentovanějších agentů, tak ve scéně, kdy jsou on a Walter Burke (Al Pacino) v autě a míří na něj zbraní, o níž ho Walter Burke přesvědčuje, že jsou v ní pouze slepé náboje, mu není divné, že když před pár minutami střílel na svého kamaráda, byly vidět záblesky a slyšet, jak se kulky odráží od kovu. Také mu jako nejlepšímu agentovi nepřijde zvláštní, že Walter Burke, který ho přesvědčuje o tom, že zbraň, kterou na něj míří, není skutečná, se ve chvíli, kdy ji na něj vytáhne vyděsí, polije kafem a pak ho neustále s vyděšeným výrazem přemlouvá, aby ji dal pryč a přestal na něj mířit. (fleker)
  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)

Reklama

Reklama