Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dost mě to zklamalo. Autoři se snažili vypointovat každou blbou a nudnou část tohoto filmu. Je pravda, že výslech ženy na detektoru pravdy je celkem zajímavý nápad(sakra pujčte mě tohle domů!!!!), ale ostatní v tomto filmu je o ničem. Každý druhý agent hláškující :"všechno je test..." a v tomto duchu se i odvíjený film. Al Pacino mi trochu přijde, že si chtěl lehce přividělat a párkrát se za to ukázat předkamerou. Colin Farrel je u mě fajn týpek, ale at se radši vrátí do budky a někam si zavolá. Nic se nemá přehánět a tento film jde docela slušně rychle prokouknout. Jo a ještě by mě zajímalo od kdy jsou LCD monitoru u noteboků tak dokonalý že po jejich rozstřelení dále fungují a zobrazují. Fakt síla :) ()

Magneto 

všechny recenze uživatele

To malo vážne 115 minút? Mne to ubehlo ako voda a to vypovedá niečo o kvalitách filmu. Je remeselne dobre natočený so zaujímavými prvkami, ako je napríklad spůsob výcviku agentov CIA a neustála otázka visiaca vo vzduchu - "Je to realita, alebo test?" Po určitej dobe sa to zvrtne v niečo úplne iné aby sa to znova vo finále vrátilo do starých koľají, kde každý oklame každého...Pohodička s príjemnou atmoškou neurazí a nenadchne.Pre mňa je to za *** a pol hviezdičky. ()

Reklama

Iroquaise 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, zpočátku sympaticky civilní a popisný, v závěru spíš akčně rutinní a banální...příběh udržuje slušné napětí, i když za cenu jisté míry plochosti a překombinovanosti...nebýt dvojice Farrell - Pacino, určitě by to spadlo o úroveň níž...docela příjemný výplňový film při čekání na něco údernějšího a propracovanějšího... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Momentálně 68% na kontě? To snad ne, to se většina držela hodně zkrátka. Protože Test je napínavý thriller, kde se pořád něco děje, hluchá místa nenajdete a perfektně hodící se hudba tomu dodává šťávu. Na mě zkrátka The Recruit skvěle fungoval a od začátku do konce jsem byl pevně posazen do křesla a těšil se na další scény. Colin, Al i Bridget odváděli super práci a celkově se na všechny tři příjemně koukalo. Jak se to neustále zamotávalo a vyvracelo předchozí fakta, to bylo moc fajn. Zkrátka..."Nic není tak, jak se zdá a všechno je test". Viz. úplný závěr a lest Colina na Ala. 80% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Klasický "agentský" film, kde však, aj napriek očakávaniam, neviete kto klame. O čosi živšie ako SPY GAME, finále menej napínavé. Finálnomonológ-filovia si prídu tiež na svoje, lebo Pacino sa pekne rozohnene vykecáva. A hudba to skvelo dopĺňa (dobrý tréning pred Equilibriom). Nečakajte však nejaký hlboký rozbor praktík CIA... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Obrázky Jamese a jeho otce, které jsou promítány u úvodních titulků, jsou ve skutečnosti fotky Colina Farrella s jeho otcem z dětství. (Káronoš)
  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)
  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)

Reklama

Reklama