Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Plukovník James Braddock (Chuck Norris) opouští 29. dubna 1975 Saigon s tím, že jeho vietnamská žena Lin Tan Cang (Miki Kim) je mrtvá. Po dvanácti letech ho vyhledá reverend Polanski a oznámí mu, že je společně s jeho synem naživu. Braddock se vydává na vlastní pěst do Vietnamu na záchrannou misi... Je to taková pohádka pro dospělé, ale snímek nabídne poměrně dost akce a pořádnou dávku reálných explozí. Chuckův bratr Aaron dělal na filmu tentokrát pouze jako režisér. Při natáčení na Filipínách v květnu roku 1987 došlo k neštěstí, protože zemřeli čtyři lidé a pět bylo zraněno při pádu vojenské helikoptéry AUH-76. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prve dva diely sa este snazili tvarit seriozne, ale po druhom Rambovi aj Chuck pochopil, ze tento typ bezmysliekovych akcniakov jeden muz vs. cela armada sa vazne brat neda. A tak stavil na velkolepu cheesy akciu. Lenze Chuck si nemohol dovolit nonstop akciu a musel vyplnit dve tretiny nejakou omackou. A ta prilis zaujimava nie je. Prva tretina behom ktorej sa nacrtne pribeh je doslova vrazedne nudna. V druhej tretine je to uz trochu lepsie. Linia medzi Chuckom a jeho zenou je celkom zaujimava, ale je prekvapivo razne utnuta a Chuck absolvuje dalsiu davku originalneho mucenia. Do tejto chvile sa jednalo o zbytocny film s ktorym nema cenu stracat cas. Lenze potom konecne nastupuje velkolepe akcne inferno v starom dobrom neskutocne prehnanom 80s style, kedy Chuck stoji uprostred tabora jak skala a co gulka, ktoru vystreli, to zasah. Ved krytie je len pre zbabelcov. A to je len zaciatok. Vypravou to sice na neskutocne drahu trojku Ramba, ktora vznikla v tom istom roku nema, ale v ramci beciek je to sakra velkolepe a neskutocne zabavne. Tato posledna tretina dostala film do kategorie: za jedno pozretie to rozhodne stoji. Ale fakt skoda tej nudnej neakcnej omacky. Pretoze to mohol byt ukážkový predstaviteľ priblbleho akcniaku 80tych rokov. 5/10. ()

Reklama

erl 

všechny recenze uživatele

Nedávno sem si dal repete a musím zvýšit o hvězdičku. Přece jen je tento kousek na Chucka velice nadstandardní. Nedá se říct že by to byla nějaká bezpáteřní béčková stupidita ale velmi dobrý akčňák kde nechybí silné momenty v podobě úvodu či závěrečné scény. Samotná akce je natočena velice slušně a Chuck s ledovým obličejem likviduje žlutý parchanty jako na běžícím páse. Rozhodně jeden z jeho filmových vrcholů. Nejedná se samozřejmě o žádný umělecký art ale poctivou 80tkovou akci. Ještě že jsem vyhrabal staré video jelikož ten dabing je opravdu nezapomenutelný. Mé dětství bylo drsné:-)) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

To lepší z filmografie nezničitelného Chucka Norrise. Je to akční film, který se svým pojetím nehodí do dnešní předimenzovaně digitální akční tvorby, ale atraktivita prostředí a nonstop akce mě dokázaly zabavit. Chuck se svým bratrem Aaronem spojili několikrát bratrské síly a společnými silami upletli poctivé akční opusy, které hlavního hrdinu ukázaly bez slabin psychických i fyzických. Chuck kosí, co se v korunách palem pohne, s nekonečným zásobníkem, je to tak snadné. Jen se tenhle film nesmí brát vážně. Pak je možné prožít nezničitelné akční peklo. 60% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,na kuří oko nešlapu litl džone, já šlapu na hajlzi'' no Čaký, tady si šlápl spiš do hajzlu na pěkně řidkej průjem. Čak našel svého bastarda, kterého měl s Pokahontas a snaží se ho celý film chránit a přitom mu padaj koule..už to prostě není ono. Střílí se tam, mučí se tam, zaporak tam furt řve; Bredokuu..atak no. ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • Režisérsky debut Aarona Norrisa. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy Braddock skáče z letadla, má na padáku připevněno bezpečnostní lano. V jednom z dalších záběrů má však modernější padák, u kterého není po pojistce ve formě lana ani stopa. (Terva)

Reklama

Reklama