Reklama

Reklama

Recenze (71)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dobře, Lynch se nám pokusil svým způsobem (Tedy svými prostředky, kdy ví přesně, jak použít ruchy, zvuky a hudbu, aby vypadalo zlověstně i lostomilé koťátko.) říct, jak vzniklo to zlo na Zemi, a nejspíš to mělo vazby i k Twin Peaks, ale stejně se mu to rozpadá. Začátek má normální, pak tam kdoví proč nahodí Nine Inch Nails, a pak nás provede atomovým hřibem - pěkně deset minut průletu. Následuje pocta černobílým hororům, nějaký ten odkaz na Kubricka, a pak zas mate tělem a nabídne horor z 50. let. Nedrží to vedle sebe, ačkoliv se snažil to "vysvětlení" podat originálně. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POCTA STANLEYMU KUBRICKOVI, a jeho legendárnej Vesmírnej Odysey, konkrétne, asi - 15 minútová pasáž, v ktorej astronaut Dave Bowman brázdil nekonečný vesmír... Vo filme sa to nazýva : STAR GATES, a je to excelentná surrealistická pasáž, ako čert ! Pridávam k tomu postupne pridaný čierno - biely OBRAZ + výrazný ZVUK, a mám naprosto vymaľované ! Všetko sa začína vymykať normálu, ktorý tu prakticky nikdy neexistoval, ale David Lynch, je natoľko všestranný, aby do tejto epizódky vkomponoval patričné vsuvky zo svojej ultra zaujímavej filmárskej kariéry, a tak po spojení týchto článkov, vzniká fenomenálny zážitok, ktorý nie je pre široké masy, a to je pre mňa osobne veľmi vzácne ! ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší co to kurva díl ze všech tří sérií, kterýmu k vlastnímu údivu střelím pět hvězd. Mám sice díru do mozku, ale od července 1945 (starý nukleární výbuchy MILUJU) jsem na to čuměl jak na zjevení a tak nějak cením, jak si tu Lynch dělá totálně, ale naprosto co se mu zlíbí, do míry jaká se nevidí. "David Lynch didn’t just detonate a nuke. He blew up the landscape of TV as we know it." ()

jackalsc

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím co má tohle fakt společného s TP. Vůbec mě ani nezajímá co to vlastně mělo znamenat. Celé jsem to přeskákal, protože na toto se opravdu nešlo dívat. Připadá mi to tak, že Lynch využil jen názvu Twin Peaks, aby se toto dostalo k více lidem, absolutní kop do prdele fanouškům. Po 10 minutách vyplachování mozku jsem si říkal, kdy to asi tak skončí. Dělal jsem si ještě srandu, že od Lynche nemůže člověk nic předvídat a hrozil jsem se, že to bude trvat až do konce, bohužel se má předzvěst naplnila. Opravdu jsem ještě neviděl u jakéhokoliv seriálu víc zbytečnější epizodu, vyjde to asi tak nastejno, když si dáte časovač a budete se hodinu dívat na jedno místo ve stěne, nebo nám chtěl Lynch ukázat jak se asi cítí naše milá zeleninka? :D ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už se to zlomilo. Už jsem se dostal z fáze "sakra, je to moc divný, pomalý, nesmyslný, nelíbí se mi to, ale pořád mě to zajímá" do fáze "už mě ten kripl fakt sere". Myšleno Lynch. Takhle, s prominutím, kurvit Twin Peaks, můj oblíbenej seriál! Tohle jsou totiž dva seriály v jednom. Z jedné třetiny pokračování starého Twin Peaks, v němž se dozvíme, že po 25 letech se v našem oblíbeném městečku v horách VŮBEC NIC ZAJÍMAVÉHO NEDĚJE, ze dvou třetin pak seriál sestávající z hala bala poskládaných a vzájemně nesouvisejících útržků různých dějů a bizarních výjevů, který by se mohl jmenovat třeba "sračky z choré hlavy". Po osmém díle moje trpělivost vypršela (a to epizoda sedm budila jisté naděje) a musím tenhle Return považovat za zlou urážku. Nechápu pětihvězdičkáře a opravdu bych si rád přečetl uvěřitelný vysvětlení, proč tohle někdo považuje za dobré. Nemyslím si, že existuje. PS: Koment trochu upraven, aby nezněl tak útočně na spokojenou část publika. Bezprostředně po zhlédnutí jsem byl roztrpčen a hodnocení tu se mi zdálo jako špatný vtip. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama