Reklama

Reklama

Pokémon: První film

  • Japonsko Pocket Monsters: Mewtwo no gyakushū (více)
Trailer

Obsahy(1)

Animovaný film založený na úspěchu japonských televizních seriálů a Nintendo her je situován do fantastického světa obydleného vedle lidí také 150 druhy imaginárních příšerek, nazývanými Pokemon. Každá z nich má nějaké speciální schopnosti a dovednosti. Čekatel na titul Mistr Pokemon Ash Ketchum, jeho přítel profesor Oak a další přátelé spojí své síly s elektricky nabíjeným Pokemonem zvaným Pikachu. Jejich rivalové Jesse, James a Meowth, známí jako Raketový tým se snaží Pikachu ukrást a s jeho pomocí získat nadvládu nad všemi Pokemony. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Havaj8

Myslím, že je nejlepší ho vidět po první řadě.... já ho ovšem viděla dříve a chápala :)) Můžeš ho vidět v době, kdy Ash končí svoji pouť po prvních osmi oznacích, když se hlavní záporná postava z tohoto filmu poprvé ukáže...

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Film, který byl v kinech přibližně 11 měsíců před prvním Pottrem a já si ho asi nevybavuji.... ale když to sleduji, tak si říkám, jako bych sledovala něco povědomého, byla jsem fandou první řady seriálu před 12-14 lety (nevím přesně kdy), ale na film jsem fakt asi nikdy nevyrazila.... tak či tak, film se mi i jako dospělé ženě líbí.... já jsem vždy byla na tyto kravinky :))) Pika, pika  Ikue Ótani je tak super baba, co toto mluví už 20 let :))) Obdivuji ji :))

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

katka katte: Ještě řekni že jsi nikdy neměl(a) rád(a) jako děcko pokémony to snad musel každej :-))) u mě to však zůstalo i s přibívajícím věkem je mi přes 20 a mám je rád a nestydím se za to.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Pro mě osobně příjemné překvapení a určitě se tenhle celovečernák povedl ikdyž má hromadu slabejch míst tak dávám 3* protože mám Pokémony prostě rád :-)

 (hodnocení, recenze)

nuda v kine som to rad kukal no dome odpad

djuj

djuj (hodnocení, recenze)

Opravdu mě mrzí zaslepenost milionů lidí po světě vůči Pokémonům. Nevím, zda jsou to podráždění konzervativci kvůli zprávám o tom, jak se děti kvůli seriálu pokoušely (někdy úspěšně) o sebevraždu, či zhnusení rodiče nuceni poslouchat ukvičené příšerky každý víkend, ale aspoň ten film, na který do kina nikdo chodit nemusí, mohli nechat žít. Mě jako malého tento film obrovsky dojal a přiznávám, že jsem u něj - nejednou - brečel. Je to nádhera a dost mě mrzí, že je tu jako jeden z nejhorších filmů v databázi, protože je to velkolepá směs krásného umění anime kreseb, pěkných efektů a nádherného dojemného příběhu o přátelství a lásce.

moviefilm

moviefilm (hodnocení, recenze)

Tak zas pŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕ. Ja som seriál ako dieťa miloval a toto je oproti tomu strašná sračka. Oproti seriálu sa stratila hravosť, je to temné, blbé, bezpríbehu...

wokurk

wokurk (hodnocení, recenze)

Jenom kroutím hlavou nad některými komentáři. Tohle je ten druh filmu, který ocení hlavně fanoušci seriálu. A jak je možné, že jednotlivci, kteří "tu malou žlutou potvoru upřímně nesnáší", vydrží koukat až do konce filmu, kde hraje jednu z hlavních rolí? Snažte se filmy hodnotit z pohledu té skupiny diváka, pro kterou je natočen!

WinMaster

WinMaster (hodnocení, recenze)

Tak abych byl opravdu objektivní. Vidím tu spoooustu negativních hodnocení, ale vetsina z vas si nejak neuvedomuje, ze to je film pro deti a na pro filmoveho fajnsmekra. Jako nejakej ten teen jsem tenhle film videl a muzu s klidem rict ze jsem se bavil. Pro deti je to proste podivana od zacatku do konce. Nedavno jsem se na to podival znovu, a musim uznat ze scena se slzama byla znovu tezce dojemna. Nemuzu dat proste nizke hodnoceni, protoze vzpominky a nostalgie nedovolí.

Reklama

Reklama