Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Kedysi (na základnej) som tento "skvost westernov" považoval skvelú výplň nedeľného večera. No dnes, s odstupom času a konečne triezvy :-) v tom vidí iba slaboduchý pokus o telenovelu divokého západu. Plus, to že je tento seriál zaradený (k 16.10.2011) na 290.miesto v poradí obľúbenosti seriálov, začína ešte viac poukazovať na to, že - so stúpajúcim počtom užívateľov (ktorí si ako inak, vytvárajú multi-účty, "honia" body - a to nie len pred nejakou očakávanou ČSFD premierou) - úroveň tejto stránky KLESÁ stále viac a viac. FUJ. Nasrať. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Doktorka Quinnová i Sully měli v tomhle seriálu tak silně vyvinutý morální základ a smysl pro čest a spravedlnost, že by i Mirek Dušín a jeho Rychlé Šípy bledli závistí :-) Byl celkem zázrak už jen to, že se vůbec dva takový lidé zvládli potkat, protože byli zaručeně jediní s těmito vlastnostmi v té drsné době. Místy dost naivní, později nekonečné, přesto průměrné.... ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to vlastně docela legrační. Jako dítě jsem se na tenhle seriál moc ráda koukala, aniž bych vlastně chápala, o čem to je. Nedávno jsem měla tu čest vidět první epizodu a pak pár dalších. To mi teprve došlo, že jde vlastně o červenou knihovnu! Každopádně k žehlení, když to zrovna běží v televizi... ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Jeden čas jsem to neskutečně žral...první série byla dobrá, ale pak to šlo z kopce epizod přibývalo a nápadů ubývalo.Samá láska a nudný keci o toleranci.Toho kluka Brájena bych fackoval od rána do večera, aby to nebyl takovej slaďoušek a suchopárek.Jediná normální postava byl Hank, který od třetí řady je už taky laskavější a srdečnějní.Hrozně přessládlej seriál. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ale hej, videl som zhruba tri série a celkom ma ten romantizujúci pohľad na divoký západ bavil. Postavy mi sadli. Drsniak Sully, krásna a dobrosrdečná Michaela, sympatická trojica detí (akurát ma nasrali, keď vymenili pôvodnú nádhernú predstaviteľku Colleen za druhú herečku, ktorá mi nesedela) a kopa zaujímavých obyvateľov mestečka. Vždycky ma bavilo, keď sa parchant Hank na chvíľu polepšil, aby bol v ďalšom diely znova za totálneho zmrda. Jednotlivé epizódy boli pekným mixom romantiky a drámy s troškou drsnosti. Po čase som seriál prestal pravidelne sledovať, pretože som na to nemal čas a potom som už nemal chuť sa k nemu vrátiť. Ale rozhodne sa jedná o celkom solídny a mierne nadpriemerný seriál. 6/10. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (32)

  • Hned několik herců se v seriálu objevilo opakovaně v různých rolích. V první sérii v díle "Kovbojova ukolébavka" hrál John Schneider pana McCalla a v šesté sérii se vrátil jako Daniel Simon. James Leland Adams se divákům nejprve představil jako generál Custer a potom jako Preston A. Lodge III. Brandon Douglas si zahrál podvodníka prodávající mrazící skříňku, o pár dílů později se objevil jako Colleenin (Jessica Bowman) nastávající Andrew Cook. (squella)
  • Jednu z hlavných detských postáv Colleen hrala v prvých 61 epizódach Erika Flores. Jej otec vyhlásil, že musí chodiť do školy a že požaduje dvakrát taký honorár ako mala dovtedy, a tak bola nahradená herečkou Jessicou Bowman. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama