Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles je animovaný crossover podle komiksu od DC Comics a IDW. Želvy Ninja přichází do Batmanova Gotham City zjistit, co plánuje Foot Klan a jejich vůdce Trhač společně s ligou Assassínů a Jokerem. Dokáží společně Batman a Želvy Ninja porazit nejzběsilejší lotry obou dimenzí? (Agent24)

Recenze (50)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Cool, cool. Už od dětství mám rád Želvy ninja, mám rád i Batmana a jeho svět. A když se tyto dvě věci spojí dohromady, tak to může dopadnout jen dvěma způsoby. Buď to bude tragická blbost, a nebo to bude skvělá a zábavná podívaná, která bude čerpat to nejlepší z obou světů. A já mám radost, že druhá varianta je pravděpodobnější, a v mém případě se i stala. Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles je nahláškovaná, akční podívaná, která baví svou akcí, přepáleností a hlavně funkčním humorem. Super tempo, vyprávění, odkazy a celkové pojetí. Z mého pohledu to mohlo být trochu kratší, využít více záporáků od Batmana, když už tam jsou. A taky vzhled želváků měl být lepší, protože jsou takový hnusnější. Nicméně to nic nemění na tom, že jsem hodně spokojený. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za pasáž v Arkhamu a konec jinak nic více. Z Robina tam udělaly úplného kreténa humorově je to slabé (jde vidět, že to dělal NIckelodeon stejně retardované vtipy pro 3 leté děcka bez mozku bez vkusu bez vtipu a bez smyslu pro humor jak na tom programu) a má oblíbená Poison Ivy je třeba bohužel nevyužitá. + za to, že želvy nevypadají tak postiženě jak nyní v té nové verzi. Do dalšího dílu bych klidně šel. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z nejlepší komiksových, animovaných filmů co jsem viděl. Ten komiks doma mám a tohle bylo ještě lepší. Roztažené na hodinu a půl. Mělo to temnotu Batmana a skvělou odlehčenost a vtip Želv. Za mě tam bylo opravdu vše a já si to parádně užil a skoro celý film se tetelil protože moje dětství takhle pěkně v jednom je fakt nářez. Cowabunga dude. 95% ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Takéto rozprávky ma hádam nikdy neomrzia a to mi je už cez 30. Kto dokázal spojiť úplne odlišné postavy a dostať ich do jedného filmu a ešte z toho neurobiť totálnu blbosť si zaslúži medailu. Batman + Ninja korytnačky = Super nadupaná hláškujúca rozprávka. Chcelo by to pokračovanie a najlepšie rovno dve. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Bitkoidní sekvence (jako vlastně celá akční kostra filmu) mě sice ubíjejícím způsobem nudily, ale jiskřivě živé želví kvarteto v interakci s Batmanem (a spol) je prostě parádní i ve chvilkách kdy už je to skoro protivné :) ..Má to říz, Batmanovy koutky se nezvykle zvedají(to už jde skoro proti kánonu :D ) a člověk prostě vnímá tu chemii... Klidně bych si dal něco kratšího a výrazně méně akčního se zaměřením čistě jen na ten poutavý charakterový ping-pong. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká filmová scéna. (Rominator)
  • Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles je první spolupráce Warner Bros a Nickelodeonu. (Agent24)
  • Jedná se o první Nickelodeon animovaný film, stejně jako první animovaný film Teenage Mutant Ninja Turtles, který obdržel rating PG-13. (Agent24)

Reklama

Reklama