Reklama

Reklama

Ben a Alice jsou dlouholetí přátelé. Oba nesnáší svatby, nicméně období svateb právě začíná a jim přichází spousty pozvánek. Pro zjednodušení a v rámci vzájemné podpory se rozhodnou potvrzovat účast jako pár. Nikdy by je nenapadlo, jak mohou zážitky ze svateb ovlivnit jejich vlastní osudy... a vzájemné vztahy. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

santiamén 

všechny recenze uživatele

7/10 Na můj vkus nezaslouženě podhodnocená záležitost, protože v rámci žánru je to spíš nadprůměr. Hlavní dvojice je sympatická, Maya správně střelená i trochu otravná, takže si k ní divák hledá cestu podobně jako hlavní hrdina. Obě postavy jsou uvěřitelné, chovají se jako opravdoví lidi, ne karikatury na papíře, humor je nevtíravý, bez nechutností. Po dlouhé době hrdinové v romantickém filmu, kterým jsem fandila. Jack se asi přiučil z největších klasik maminky a umí si vybrat romantický film s humorem a slušným scénářem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Žiadne veľké očakávania, ale toto sa skutočne podarilo. Človek čakal nejaký klišovitý film o svadbách, pri ktorom sa možno sem tam zasmeje, no napokon Plus One ponúklo niečo oveľa lepšie. Jack Quaid a Maya Erskine v úlohách oddaných kamošov Bena a Alaice ma fakt bavili, veľmi sympatická dvojka. Tie ich konverzácie a neustále doťahovanie plné sarkazmu a irónie - to je niečo, čo na mňa takmer vždy funguje, obzvlášť keď so stále drží v medziach bez kadejakého vulgárneho a "fekálneho" humoru. Dej bol samozrejme predvídateľný, ale v tomto prípade mi to až tak nevadilo. Bavil som sa, malo to aj svoju dojemnú časť s klasickým posolstvom, takže za mňa nadpriemerné dojmy = 4*. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Čo sa však stane, ak medzi nimi preskočí skutočná iskra a z priateľstva sa stane niečo viac?" No nič sa nestane. Divákovi by mal byť pár sympatický, ale tu je nejaký odvar Jamieho Dornana (hoci herecky v pohode) s podpriemernou aziatkou, ktorá má hrozný hlas a ešte horší herecký prejav, čo sa prejaví hneď na začiatku, keď hrá akože opitú. Proste maximálne nesympatie. O chémii medzi nimi ani nedúfať, ten pár neprešiel ani okolo jedného prvku Mendelejovovej tabuľky. Občasná príjemná hudba, občasne vydarený vtip a nakoniec aj hlavný herec to vytiahnu aspoň na dve hviezdy. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Nemuselo to být tak špatné, jenomže... Necharismatický chlapík v kombinaci s nevšedně ošklivou Asiatkou, navíc otřesně nadabovanou Janou Strykovou, která opravdu není Vanda Hybnerová, výsledkem tohoto vizuálního a audio mixu v kombinaci se slabým scénářem je jedna absolutně nesympatická, ukrákaná fúrie, kterou by normální maník stoprdo kopl do hlavy, zvlášť po té, co by měl tu čest pobýt chvíli s její odpornou matkou a disponoval byť jen minimální předvídavostí... Zřejmé, přesto iracionální, zkrátka to je tak, když na chlapa zbudou drobky. Ale uznávám, v úvodní scéně, kdy nalitá hlavní hrdinka tančí sama na parketu jsem se zasmála z plných plic. To nemělo chybu. Bohužel celý film byla vším, jen ne pohodovou babou. I svérázné osůbky mají šmrnc. Zlatí Nesvatbovi! ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Film tak nechutně předvídatelný, že jsme se s přítelkyní v posteli trumfovali kdo uhádne další scénu. I přesto se Plus One dá považovat za zábavnou domácí víkendovou část večera kromě šukání nebo chlastání. Zápletka je uvěřitelná (i z vlastní zkušenosti) a herci působí dost přirozeně. Nevěřím, že si nedali číslo i mimo kameru. Za mě určitě příjemně strávená hoďka a půl za tři hvězdy na kterou už si nikdy nevzpomenu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama