Reklama

Reklama

VOD (1)

Stále ještě bydlí v ponurém domě na kopci, ke kterému patří nevelký motel. Od konce druhého dílu uplynul jen krátký čas a Norman se právě pustil do opravy a znovuotevření motelu. Zanedlouho přivítá prvního hosta, sympatickou dívku Maureen, bývalou jeptišku, která opustila řád, protože si kladla vinu za tragickou smrt jedné z jeptišek. Norman je šokován, protože dívka se až neskutečně podobá Marion, jeho nešťastné první oběti. Není však jediná, kdo se do motelu nastěhuje. Je tu také zlověstný Duane, kterého Norman zaměstná na noční služby, banda nepříliš slušných bývalých spolužáků, kteří se sjíždí na sraz třídy, a nakonec vlezlý reportér, který hledá tu správnou senzaci pro své senzacechtivé čtenáře a postupně odhaluje Normanovu minulost, a to v tom nejméně vhodném okamžiku - krátce po záhadném zmizení jednoho z hostů motelu. Je víc než jisté, než film skončí, mnozí z těch, kdo se ubytovali, budou mrtví. Ovšem zdaleka není tak jisté, že pachatelem je Norman. Nebo ano? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

dokec 

všechny recenze uživatele

1. strasne debilni plakat :D kdyz by ho videl Hitchock ,podle me by se nasral tak ,ze bysme ho od Churchilla nepoznali :D Jinak film jak uz je psano nize je pomerne zbytecny ,legendarni puvodni snimek nema cenu porovnavat ,a bohuzel trojka nedosahuje ani kvalit dilu druheho ,ktery me velmi prijemne prekvapil ... Nicmene i tak ta psycha proste kdyz uz nic ,tak aspon vzdyt dokoukam a zajima me to ,jestli jeste bude nejaky zvrat ,co se jeste o Batesovi dozvime ,a je vidno ze v tomto dile vykapaly posledni kapky ... Celkem s vaznymi obavami pujdu do "prequelu" psycho IV ,tak drzte palce :D tento film opravdu prumer ,takze 50% ()

kobras5 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejslabší díl celé série, který nepřišel s ničím novým ani zajímavým, aby dokázal jakkoliv zaujmout, což je možná škoda. Pořád jedna a ta samá vyšlapaná kolej vražd obměněna tím, že si hlavní hrdina zahraje chvíli i na hrdinu. Nic víc, nic míň. 40% (viděno česky). ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anthony Perkins sa znova vžil do úlohy vraždiaceho psychopata Normana Batesa. Znova počuje hlasy svojej mŕtvej matky, znova má doma v zadnej izbe vysušenú múmiu starej ženy a ešte ku tomu všetkému sa v jeho nevábnom motely ubytuje blondýna, ktorá sa nápadne podobá na jeho prvú obeť - Marion Cranerovú. Je len otázka času, kedy sa začnú objavovať ďaľšie mŕtvoly. Pôvodný film Alfreda Hitchcocka z roku 1960 je uznávanou filmovou klasikou. Tretie pokračovanie skĺzlo do ukážkového béčkového psycho-slasheru. Však Perkinsove herecké kreácie v úlohe šialeného Normana je radosť sledovať. Popri výbornom stvárnení hlavnej úlohy, tento krát sedel aj na režisérskej stoličke. *** ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Svěřím Vám tajemství, děsně tajný. Psycho 3 je strašná sračka, ale nikomu to neříkejte, naopak na tuhle ohavnost pějte ódy a doufejte, že Vaše žvásty někoho nalákají natolik, že zatouží film vidět. Pak se budete moct radovat, že dotyčný, stejně jako prve vy, promrdal 90 minut svýho života sledováním debility místo toho, aby dělal něco užitečnýho, třeba sledoval jak mu rostou nehty, počítal si chlupy na prdeli nebo čuměl do trouby jak mu kyne těsto. Normana Batese jsem měla celkem ráda, vždy to byl takovej neškodnej pošuk, co maximálně sem tam někoho ubodal v paruce, ale jinak se do lidí nesral. Vlastně pokud by si u něj nikdo nepronajímal pokoje ani by nezabíjel páč nevytáhnul skoro paty a nadšeně se doma hádal s mumií svý maminy nebo držel v ruce nějakýho ptáka. Třetí pokračování jeho životní poutě je ale fuckt neskutečný psycho a nevěřila bych jak moc mě Norman dokáže srát. Zatímco dřív kuchal pokud možno nenápadně tak teď se rozhodne vopíchat holku v osvícený telefonní budce pět metrů od jejího nabíječe, nebo druhou škvíru vopíchat na hajzlu během brutální párty kdy má v motelu víc lidí než za celou dobu jeho existence. Všechno mu to navíc prochází a když šerif sahal v ledovači cenťák od mrtvoly, sebral kostky ledu od krve a nadšeně si je strčil do huby a sál jak děvka kokota, aniž mu byla divná kovová pachuť nebo kolemstojícím červenej led, tak to už jsem utíkala na záchod a potupně vrhla zblitek tohoto skvostu do odpadních hlubin. A ta jeptiška byla taková vaginální mykoza (čti podrážděná píča) , až se mi z ní udělal pásovej opar. ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Dvojka ešte ušla, ale trojka sa už nenávratne rúti na dno. Perkins sa tentoraz neuspokojil iba s hlavnou úlohou, ale rozhodol sa aj režírovať. Neuspel ani v jednom. V jednotke bol jeho herecký výkon ohromujúci, tu je len unyle kŕčovitý a trápny. Navyše do príbehu sú zakomponované dosť trápne vsuvky ( mníška ), ktoré nemajú s PSYCHOM ako taký absolútne nič spoločného. Hlúpy film, ktorý ani nevidesí, ani nešokuje. A položme si otázku: Stojíme o taký horor??? ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla v květnu 1986 na Seattle IFF. (Varan)
  • Perkins chtěl původně natočit černobílý film, ale studio Universal bylo proti. (Chatterer)

Reklama

Reklama