Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(24)

Zajímavosti (671)

Simpsonovi (1989) (seriál)

  • V epizodě Jak Burns prodával elektrárnu je Homer Simpson jediným zaměstnancem jaderné elektrárny, který je propuštěn. Naproti tomu v epizodě Oni, roboti je Homer jediným zaměstnancem, který zůstává na své pozici. Ostatní zaměstnanci jsou propuštěni a nahrazeni roboty. Na svém postu nezůstane dokonce ani Burnsova pravá ruka Veilon Smithers. (CANNIBAL)

Simpsonovi (1989) (seriál)

Simpsonovi - Homerovo pěvecké kvarteto (1993) (epizoda) (S05E01)

  • V této epizodě objeví ředitel školy Skinner vězeňskou helmu, kterou nosil jako válečný zajatec ve Vietnamu. Je na ní číslo „24601“. Stejné vězeňské číslo má i Levák Bob v epizodě Černý vdovec (1992). Jedná se o narážku na román „Bídníci“, v němž je pod tímto číslem vězněný hlavní hrdina Jean Valjean. (Alfréda)

Simpsonovi - Šílený Homer (1991) (epizoda) (S03E01)

  • Pacient psychiatrické léčebny Leon Kompowsky, který si o sobě myslí, že je Michael Jackson, se měl objevit i v pozdější epizodě, tentokrát s přesvědčením, že je popová hvězda Prince. Prince souhlasil s nadabováním postavy, ale epizoda nakonec nevznikla kvůli tvůrčím neshodám. (Kubaaa97)

Simpsonovi - Šílený Homer (1991) (epizoda) (S03E01)

  • Sestra na sezení řekne, že agorafobie je strach z velkých prostor a davu. Ve skutečnosti jde spíše o strach z veřejných prostranství, míst, kde by nebyla rychle dostupná pomoc. (Duoscop)

Simpsonovi - Bart vrahem (1991) (epizoda) (S03E04)

  • Ve scéně, kdy Bart přijde pozdě do baru, tak nazve Tlustého Tonyho Kmotrem. Jedná se o odkaz na mafiána z filmové série Kmotr. (G....)

Reklama

Reklama