Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Milhouse se stěhuje s matkou do Hlavního města. Bart zůstává opuštěný – což, světe div se, vede k nečekanému posílení sourozeneckých vztahů s Lízou. Kromě toho se do Burnsovy elektrárny chystá inspekce a Homer shání peníze na dárek pro Marge k výročí svatby. (Česká televize)

Recenze (6)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická epizoda plná dobrých hlášek. "Co jsi dělal dneska odpoledne" "Marge, nebudu ti lhát." nebo "Zrcadlo, zrcadlo řekni, kdo je v zemi zdejší, nejplešatější." ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer zistí, ako sa dá najrýchlejšie dostať k peniazom a ako mať peniaze na krásnu kyticu z pumpy na výročie svadby. A neostane iba pri nej. I keď pohľad na prevádzkovanie jeho novej podnikateľskej činnosti je akosi smutný... No a Milhouse nájde vo veľkomeste samého seba, jedine, že by sa nenašiel. Pohľad na jeho nový look patrí k najlepším vizuálnym fórom celého seriálu. Nahláškovaná epizóda od začiatku do konca. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,To dlouho nevydrží. Bratři a sestry jsou přirození nepřátelé, jako Angličani a Skoti, nebo Welshani a Skoti, nebo Japonci a Skoti. Nebo Skoti a jiní Skoti. Zatracení Skoti, zkazili celé Skotsko!" ,,Vy Skotové jste ale hašteřivý národ..." ,,Teď jste si udělal na do smrti nepřítele!" • ,,Marge, nebudu ti lhát..." ()

Zajímavosti (3)

  • Líza během mytí auta postříká Bartovi kraťasy. V dalším záběru už je má ale suché. (Duoscop)
  • Když Bart řekne, že se uctívá tesař, který žil před dvěma tisící lety, tak tím naráží na Ježíše Krista. (Duoscop)

Reklama

Reklama