Reklama

Reklama

Svět podle Jima

(seriál)
  • USA According to Jim (více)
USA, (2001–2009), 66 h 6 min (Minutáž: 20–28 min)

Hrají:

Jim Belushi, Courtney Thorne-Smith, Kimberly Williams-Paisley, Larry Joe Campbell, Taylor Atelian, Billi Bruno, Conner Rayburn, Nicole Sullivan, Ed Quinn (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(182)

Jim Belushi hraje Jima, milujícího manžela, otce a švagra v této rodinné komedii ze současnosti vytvořené pro ABC. Šťastně ženatý Jim je spokojený se svou životní rolí. Svou rodinu živí prací ve stavebnictví, své ženě Cheryl pomáhá s výchovou tří dětí a občas se schází se svou šestičlennou bluesovou skupinou na zkoušky v garáži. Teoreticky má na všechno odpověď, v praxi to tak ale vždy být nemusí... (TV Prima)

(více)

Recenze (59)

Olík 

všechny recenze uživatele

Start rovnal se despekt. O Belushim nemám kdovíjaké mínění, navíc v kombinaci s Thorne-Smith a dalšími televizními přicmrdávači....no zkrátka měl jsem strach. Obavy se neštěstí nenaplnili. Určitě nejde o žádnou díru do světa situační komedie, žádné experimenty, žádné novum. Stará škola amerického sitcomu. Máma, táta, děti, strejda, teta. Každý mající to svoje. Vlastě v pointě, to co by jste od Jima Belushio přesně čekali. Každopádně Jimův pohled na každodenní rodinné soužití dokáže pobavit. Sice jednoduchou formou, ale pobavit...a o to by mělo jít především. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Človek má silný pocit, že sa tento seriál snaží, nie veľmi úspešne, vykrádať iné seriály z kategórie rodinné. Ako výplň chvíle v dĺžke trvania menej ako pol hodinu, popri inej činnosti typu domáce práce, vhodné, ale inak vlastne nič neprinášajúce. V porovnaní s produkciou českých a slovenských televízii je to však stále hodnota, ktorá má svoje opodstatnenie. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Belushi, Glen Clark a Scott Clausen: 1. Sweet Home Chicago [3:28] ,2. Cadillac Man [2:35] ,3. Say I Do [2:54] ,4. Have Love Will Travel [3:25] ,5. Jimmie's Theme [4:07] ,6. Angel [3:42] ,7. Mellow Down Easy [3:11] ,8. I'm a Girl Watcher [3:11] ,9. Almost [3:21] ,10. 300 Pounds of Joy [2:44] ,11. Bless My Soul [2:43] ,12. Mambo Miami [3:40] ,13. Viva Las Vegas [3:52] ,14. All She Wants to Do Is Rock [2:43], ()

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Prečo také nízke hodnotenia? Ak to hodnotím v rámci sitcomov, tak mi to vychádza na krásne štyri *. Belushi podľa mňa vôbec nepôsobí len ako nasilu nasadená figúrka, práve naopak, v roli Jimma pôsobí veľmi vierohodne - lenivý, zabednený, patriotický, hrdý, no blbý... jednoducho radový Amík. ()

tosastava odpad!

všechny recenze uživatele

Belushi v úlohe neuveritelne otravného kreténa s mentalitou desaťročného decka,vlastne všetci sa tam správajú ako banda magorov. V reálnom živote by žiadna normálna žena s takým kreténskym chujom nevydržala pod jednou strechou ani mesiac. Vzhľadom k tomu že aj manželka a jej dvaja pribrzdení súrodenci sa tiež správajú ako debili, tak sa navzájom doplňaju a tvoria hrozne "vtipnú" jebnutú americkú rodinku. Vydržal som sledovať šesť dielov,hrôza a des ()

Galerie (431)

Zajímavosti (9)

  • Na konci epizody sedí Jim (Jim Belushi) s manželkou v restauraci. Cheryl (Courtney Thorne-Smith) má pouze víno. V dalším záběru je najednou na stole i zabalený zbytek jídla, který měl v záběru předtím v ruce číšník pohybující se v pozadí. (Likan7)

Reklama

Reklama