Reklama

Reklama

Mikeovo nové auto

  • USA Mike's New Car
všechny plakáty
Trailer
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2002, 4 min

VOD (1)

Mike zjistí, že být jedním z nejlepších „sběračů smíchu" pro společnost Příšerky s.r.o. přináší řadu výhod - zlaťáčky se jen sypou a on si konečně může dovolit koupit nové auto nacpané jen tou nejmodernější technikou. A komu jinému by se měl pochlubit, než nejlepšímu příteli Sulleymu? Pozve Sulleyho, že ho sveze do práce, jenže Mike své auto ještě úplně ovládat neumí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

tron 

všechny recenze uživatele

Znova si tým proti sebe postavím zopár miliónov obyvateľov Slovenska, ale hoci si Pixar vážim a mám rád, už z princípu, MONSTERS A.S. ma nebavili až tak, ako som čakal. Preto ma nijako zvlášť nevzal ani štvorminútový počin s hrdinami fantastického sveta príšeriek všetkého druhu (vrátane dabingu Johna Goodmana a Billyho Crystala): http://www.youtube.com/watch?v=GZgChX8lDnA ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Tuhle dvojici zná snad každý. A nejen ten kdo sleduje animáky. Mike a Sully dokážou vždy pobavit, tenhle kraťas je toho důkazem. Necelé 4 minuty šlapou jak hodinky. A to k tomu stačí pouhopouhá jedna scénka s autem. Celkem mě to pobavilo, ale něco málo chybělo. Takže ty 4**** jsou tak nějak odpovídající. Už se moc těším na univerzitu. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Pro každého, kdo si koupí nové auto, tak je to pozoruhodná chvíle. Vychutnává si s ním jízdu a jezdí i tam, kde až tak jezdit nemusí. A právě takový je i Mike Wazowski. Ovšem Mike vydělává, takže si koupí a vybaví auto, které jen tak někdo nemá. A za pár vteřin předvede co vše auto obsahuje. Díky, Mike! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Mikovo nové auto" je takový klasický kraťas. Je to zábavné, ale tak na jedno zkouknutí. Podruhé už se tak bavit nebudete, protože tohle je vlastně klasická groteska, která nepřináší zas až tak něco nového. Samozřejmě až na tu skvělou animaci, která je prostě výborná. Hodně dělají i postavy, které jsou prostě milované. Tohle by se ale dalo označit za pixarovský standard. Něco takového od nich prostě čekáte. Spíš chcete víc. ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Příšerky s.r.o. mám moc rád, takže tomuhle snímku přidávám trochu bonusových bodů už z principu. Ve výsledku se to od celovečerního filmu nijak neliší, je to taková krátká taškařice. Spousta lidí se tomu určitě zasměje, já jsem si párkrát odfrkl a nemohl jsem se opět jednou zamyslet, jak může takový moloch s desítkami animátorů, jako je Pixar, soupeřit ve stejné kategorii s one-man projekty, kterých už během několika ročníků bylo nespočet. Aspoň, že to tentokrát Pixar nevyhrál. [Oscary 2002] ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama