Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sexy hvězdy z Pobřežní hlídky vás opět pobaví! Chystají se na slavnost Oahu, aby vás pobavily jako vždy. Když se všichni z Pobřežní hlídky před svatbou setkají s Mitchovou (David Hasselhoff) snoubenkou (Alexandra Paul), vytuší, že něco není v pořádku. Krásky se pokouší Mitche varovat, ale nepodaří se jim ho přesvědčit a všechny se musí v rychlé akci snažit ho zachránit - a taky sebe - před jejími bezohlednými plány! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

BarVo odpad!

všechny recenze uživatele

Z filmu si po včerajšku pamätám: zadky vo vode, silikóny vo vode i na súši (zrejme vďaka nim sa tie dievky nikdy neutopia), veľa vody, dôchodca Mitch a meditujúca Pamela. A keďže nie som chlap, ani len ten bod za Pamelu nedám. Á, ešte vlastne jedna perla mi hlboko utkvela v pamäti: "Keď som sa s ňou bila, jasne som cítila za ušami jazvy po plastickej operácii." No, nedopozerajte to! ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z etalonů "guilty pleasure", v podstatě (nezáměrná) parodie sebe sama. Tragické herecké výkony uvadajících, silikonem, kolagenem, botoxem a kdo ví čím vším ještě vylepšených krasavic jsou vhodně doplněny ochabujícími svaly mužských hvězd náhodně posbíraných z různých sezón seriálu, nejspíše podle toho, kdo z nich nejvíc potřeboval prachy na nájem. Návrat Mitche je nepřekvapivé překvapení. Plán hlavního záporáka na Mitchovo finální zničení je snad nejpřekombinovanější pomsta v dějinách filmu, nemluvě o tom, že v původním seriálu to rozhodně nebyla až tak významná postava, aby zde hrála roli ultimátní Nemesis. Celé je to jeden velký bizar a pokud jste neviděli všech 11 sezón seriálu, nepamatujete si klíčové postavy a nemáte aspoň rámcový přehled kdo kdy kde a s kým chodil nebo naopak nechodil, tak se v tom velmi rychle ztratíte a pak je to k nepřežití. K Baywatch jako takové mám nicméně velmi, velmi speciální vztah, takže prostě pět, i když plně chápu všechny, kteří dávají odpad. ()

Reklama

Klay 

všechny recenze uživatele

Jééé...takovejch potenciálních návleků, opálenejch koček, co zrovna seskočili ze stolu plastickýmu chirurgovi a tolik silikonovejch implantátů na metr čtvereční...tak si představuju ráj. Škoda, že z filmařskýho hlediska je to spíš peklo....ale srandovní víc jak většina úmyslnejch komedií, takže musim lehce nadhodnotit: 1,5* ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Celovečerní film jako derivát odvozený z úspěšného tv seriálu Pobřežní hlídka - parta z L.A. jede na Hawai, všichni známí jsou už poněkud starší ( asi patnáct let po premiéře ) ... to by nebyl hlavní problém, ten spočívá v tom, že je to ukrutně hloupé i na někoho tolerantního jako jsem já. Jednu hvězdu za všudypřítomné silikonové kočky, Hasselhoff musí zatahovat břicho tak má smůlu. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Po skončení seriálu Pobřežní hlídka, se žádný z herců nijak extra moc neupíchl, tak se byvší plavčík David Hasselhoff rozhodl, že povolá starou partu a spíchnou spolu nějakej ten filmeček, třeba bude mít úspěch a poslouží jako pilot pro nový seriál, to se však nestalo. Děj není vůbec důležitý, nebo snad někdo někdy sledoval Pobřežní hlídku kvůli ději, vělmi pochybuji, to proč měl seriál tak fantastický úspěch, je v obsazení velmi přitažlivých herců, pro mě jako muže, samozřejmě hereček. Takže tento televizní film není žádný zázrak, ale je zábavný a takový procento prsatic na jeden metr čtvereční, se jen tak někde nevidí. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama