Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Claire (KRISTIN DATTILO) má vše, co v životě chtěla: dům v Beverly Hills i milujícího snoubence Willa (MICHAEL LOWRY). Ale ten jednoho dne beze stopy zmizí ve středoamerickém státě El Coronado. Claire po něm začne na vlastní pěst pátrat a řetěz šokujících odhalení jí ukáže snoubencovu pravou tvář. Její přítel ve skutečnosti obchoduje se zbraněmi a je zapleten do řady špinavých machinací pro vládu USA. V hlubokých pralesích El Coronada zuří urputný odboj proti vládnímu vojsku a mladá Američanka je proti své vůli vtažena do krvavých událostí. Claire čeká dobrodružství, o kterém se jí v Beverly Hills ani nesnilo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám rád příběhy, které se odehrávají v džungli Jížní Ameriky nebo jakékoliv jiné tropicky dusné krajině, která by se dala nazývat rájem. Takovým rájem pro někoho dozajista může být i kulisa, ve které se odehrává trochu ubohý, ale na druhou stranu vtipný příběh ženy hledající svého manžílka. Dobrodružně by se to určitě dalo srovnávat s Honbou za diamantem s Michaelem Douglasem. I herci nejsou zas tak hrozní, i když žádná sláva. Jediné co tento film drží nad vodou je vtip, který si po celou dobu drží slušnou hladinu a nepovolí ani na konci. Efekty jsou zdařilé a i když film je zde hodnocen spíš podprůměrně, nemohu souhlasit. Coronado je sice béčko jak vyšité, ale má svůj půvab, který se nevytratí ani po několikerém shlédnutí. --- Kde jsou? - Vědí, že víme, že vědí kde jsme. Takže vědí, že víme, že zaútočí. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Pán Bond môže ísť spokojne do dôchodku. Teraz je tu Claire (Kristin Dattilo), dievča z Beverly Hills, ktoré pricestuje do Strednej Ameriky za luhárskym snúbencom, aby mu vysvetlila, že klamať sa nepatrí. Popritom ešte stihne divákovi ukázať, čo si predstavuje keď sa povie: Viva la revolución. Celý film som si hovoril, že to nesmiem brať vážne, a keďže tu vidím aj žánrové zaradenie komédia, som pokojnejší. ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Brát Coronado jako parodii na "akčňáky" přidám asi jednu hvězdičku.. :-) Když vidím tolik zmařeného potenciálu, ze kterého vyplynulo něco na koukání po dobrém obídku či něco na zabavení pubescentů do 15 let... Vzniklo něco od všeho kousek v rozporuplném váhovém poměru... ani válečný, ani dobrodružný, ani komedie, ani parodie, ani Sci-fi...škody, přitom svižnost filmu nelze upřít...a sympaťáka Johna Rhys-Daviese v roli prezidenta... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Tak toto... toto je ...taková pěkná, ničím neubližující ...blbost. Nenadchne, nenasere. Fakt je to na rozhraní mezi Indim a Diamantem. Což je docela vražedná kombinace, páč když se někdo snaží slepit dva rozdílný super kousky, musel by být fakt dost velký borec, aby z toho vznikl superskvost. No a Claudio takovej borec zjevně není. Podařilo se zplodit film, který něco vypráví, vcelku beztvarý herci se snaží něco hrát a po vzoru velkého Che Guevary se vaří obstojný guláš aLa Revolution. Bohužel do toho guláše zapoměli narvat koření, dokonce ani maso nebylo a sadomaso už vůbec ne. Tímto z toho vznikla spíše taková přepálená paštika, která se sic stále dá konzumovat, ale radosti z toho moc není. Někdo někde tady psal, že seto docela hezky odehrává v pralesech atd. Hovno. Big šit přátelé. Odehrává se to v dost lacinejch atelierech, triky jsou trága, a vtip totálně o hovně. Tzn radši končím, než tomu voškubu i ty hvězdy, co jsem tomu v euforistický náladě zaprodal. ()

ja.rebel 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Douglasem. I mně tenhle film připomněl Honbu za diamantem. Jen s tím rozdílem, že Honba se mi líbila určitě víc. Humor v Coronadu mi přišel o poznání těžkopádnější a herecké výkony nedopadly, v mém hodnocení, o moc lépe. Myslím, že 3 hvězdičky jsou pro tento film opravdu bohatým ohodnocením. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama