Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování prvního dílu ,trojici opět honí někdo kdo chce dostat diamanty a používá k tomu roboty (velic mě to připomíná hlavně na konci při bitvě robotů Transformers) Hatung a Kodyžak jsou manželé i když Kody řekne místo ano při svatbě né. Do toho je tu jakási šílená FBI kam přijde ozve pípo pípo pípo. Prostě blbina na entou ,ale pěkná. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hongkongské filmy jsou oproti těm americkým opravdu rozdílný ale tohle je teda něco. Když jsem viděl úvodních pět minut nechápal jsem a začal uvažovat jestli film pošlu do odpadu nebo mu dám z milosti alespoň jednu hvězdu. Později jsem však přistoupil na režisérovu hru a začal se bavit. Film nejvíce vystihuje jeho název jelikož je to opravdu bláznivina a více než hongkongský akčňák to připomíná ranné francouzské bláznivé komedie, čemuž dopomáhá zatraceně chytlavý hudební motiv. Ale narozdíl od francouzské kinematografie, tady je spousta akčních scén, honiček a ... robotů. Film nejvíce ocení ti kdo ho viděli v době jeho vzniku, jelikož na dnešní dobu to je opravdu moc trhlé. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

S týmto pokračovaním sa spájajú dosť veľké dabingové útrapy. Ako prvá z piatich častí sa objavila vo vysielaní ČST (pod názvom: BLÁZNIVÉ POSLÁNÍ) v období vianočných sviatkov (neviem či 1989/1990 alebo 1990/1991) aj s kvalitným českým dabingom z Prahy. Zároveň bola začiatkom 90 - tych rokov trilógia šírená formou VHS s nepríjemným rýchlodabingom z Barrandova (odtiaľ pochádza názov: Bláznivá mise díl druhý: Esa to dotáhnou daleko). A do tretice uviedol prvé 4 časti KABEL PLUS s úplne iným dabingom, ktorý neskôr prebrala tv NOVA. No skrátka chaos. :-) (26.4.2009) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

S hrůzou jsem zjistil, že jsem o dost menší nostalgik než by si toto skvělé hongkongské béčko zasloužilo. To dětské nadšení z každého robota, trysek, kopu, skoku na motorce či debilní hlášky je zkrátka pryč. Před dvaceti a více lety by tahle taškařice pod pět hvězd nešla, ale tentokrát jsem si i pro ty tři musel najít alespoň několik nepovedených výmluv. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno