Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

depony 

všechny recenze uživatele

Další slabší pokračování tentokrát nepříliš kladně hodnoceného, možná někdy prvoplánového, rádoby komediálního filmečku o tom, jak "blbá" blondýnka nejen, že ke štěstí přišla, ale i všem těm brunetám a zrzkám vytřela zrak. PB 2 nenabízí nic nového, zásadního, komičtějšího. Obsahuje notnou dávku trapností, narážek na barevnou rozdílnost [proč se do toho neustále tahají rasové odlišnosti?], nějakou, hodně dobře schovanou myšlenku a pak herecké obsazení, kde to Reese W. vážně nezachrání, i když je sladká, blonďatá a má roztomilého teplého psa, jehož matku hodlají utratit a ona se rozhodne, že bude hájit práva ... psů. A ačkoliv jednička mi připadla místy i podařená a trefná, tak u dvojky nemám pocit téměř žádný. Vypínám mozek, protože by to jinak mohl zničit mé buňky. Prostě Elle Woodsová ve Washingtonu znamená pro film stejný přínos jako Bean v Hollywoodu - katastrofa ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Dávám větší hodnocení než drtivá většina, ale musím, nenechávám se nikdy ovlivnit, jinak bych byl sám proti sobě. Příběh je znovu stupidní jako u jedničky, ale to je jednak účelem a není až tak, aby mě to sralo. Občas jsem se i mírně pousmál, někdy i trochu víc. Vidět skvělou herečku Reese, jak si ze sebe umí dělat legraci je ale fajn. Je to spíše tak 2,5, ale i kvůli zdejším procentům zaokrouhluju matematicky nahoru. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jednička mělo alespoň nějaký děj a byla průměrnou oddychovkou. Ve dvojce nic z toho nezůstalo, hlavní postava přestala být sympatická (asi té růžové už je nějak moc), o něčem jako je zápletka se tu snad ani nedá mluvit a po vtipu nikde ani památky. Zkrátka neskutečná slátanina, která vznikla opět jen proto, aby bylo nějaké pokračování, které by mohlo vydělat peníze. ()

whack

všechny recenze uživatele

Študentka zistí, že jej kozmetika je testovaná na psíkoch – a ona má rada svojho psíka. Tak s podporou Republikánov rozbehne svoju kampaň založenú na psychologickom vydieraní – argumenty alebo zmienku o kozmetike netestovanej na zvieratách nečakajte: „Oni majú na svojej strane vedcov, štatistiky a fakty!“ Sranda, že niektorí vegáni v tomto filme vidia animal rights agitku. Mne to skôr pripadá ako paródia na animal rights agitku. (BTW, takto to nefunguje. A Republikáni majú v skutočnosti ekologickú politiku TAKÚTO.) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také peklo ako Miss Congeniality 2, ale v každom ohľade je to oveľa hlúpejšie ako jednotka. Zrazu všetci viac nepríjemne prehrávajú. Zápletka je menej zaujímavá a skôr hlúpa a kopa vecí, čo v jednotke fungovalo, už nefunguje. Ale vďaka Reese sa to raz dá prežiť. 5/10. Som zvedavý, či fakt raz vznikne trojka. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Tento film byl v roce 2006 označen americkým časopisem Entertainment Weekly za 25. nejhorší pokračování, které bylo kdy natočeno. (HappySmile)
  • Jimmy Choo, slavný návrhář bot, byl požádán o navržení 63 různých párů bot ze syntetických materiálů (nesměly být z kůže, aby byly v souladu se zápletkou filmu týkající se ochrany zvířat). (HappySmile)

Reklama

Reklama