Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jednička mělo alespoň nějaký děj a byla průměrnou oddychovkou. Ve dvojce nic z toho nezůstalo, hlavní postava přestala být sympatická (asi té růžové už je nějak moc), o něčem jako je zápletka se tu snad ani nedá mluvit a po vtipu nikde ani památky. Zkrátka neskutečná slátanina, která vznikla opět jen proto, aby bylo nějaké pokračování, které by mohlo vydělat peníze. ()

lift666 

všechny recenze uživatele

Páni. To jsem opravdu nečekal. Viděl jsem to podruhé (po hodně dlouhé době, byl jsem na tom v kině (takže někdy v srpnu 2003) a ted jsem to viděl podruhé v TV (5.5.2007) a stalo to, co se stalo s prvním dílem. Zase to bylo mnohem lepší než první podívání. Takže vím všem, co tomu dávate tak nízké hodnocení. Koukněte se znova. Ne nuceně... Až to zase budou dávat v televizi a vy budete mít volno, koukněte se znova a změňtě. Pak by určitě tento film neměl černou barvu, kterou si absolutně nezaslouží. (proto dávám 4*, jinak bych dal asi 3*)... Takže za 60% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotku spätne vnímam ako vydarenú komédiu, ktorej tvorcovia dokázali (vzhľadom na nie práve najlepší scenár) obdivuhodne vybalansovať postavy tak, aby sme sa smiali s nimi a nie na nich. Na pokračovanie som sa tešil. Výsledok ma však schladil už po prvých minútach. Neviem, či za to môže zlý scenár, únava materiálu, či nešťastný nápad postaviť dej na utopickom probléme (kvôli jednej advokátke prestaneme prevádzkovať pokusy na zvieratách). Pocity sú rozpačité a za výsledné "až" 2* Pravá blondína 2 vďačí niekoľkým vtipným scénam (invázia sestier zo spolku Delta) a vydarenému obsadeniu (Bruce McGill). ()

H4N1CK4 

všechny recenze uživatele

Strašná stupidita. Blonďatá právnička Elle se snaží prosadit zákon týkající se psích práv. Je totiž majitelka homosexuálně orientované čivavy, jejíž matku zneužívá na pokusy kosmetická firma. Samozřejmě jí v cestě stojí mnoho překážek, ale ty Elle hravě překoná, protože má LUSKACÍ POHÁR! Větší blbinu jsem fakt dlouho neviděla:) ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

No myslím, že to ani nemusím komentovat. Ta hvězdička ze Reese a to ne díky jejímu výkonu, pač tu blondýmu zahrála tak nehorázně trapně, že mi nebyl vůbec sympatický a tím pádem jsem jí za ten její "blonďácký" výkon nemohl zatleskat, i když vlastně hrála tak, jak to měla ve scénáři napsané, ale normálnímu filmovému fandovi se to líbit nemůže. Jedna z největších filmových stupidit vůbec. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Scény na schodech Kapitolu Spojených států amerických byly natáčeny ve státním Kapitolu v Utahu. Scény uvnitř byly natáčeny v budově illinoiského státního Kapitolu. Obě místa byla upravena tak, aby se podobala národnímu Kapitolu. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno