Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

freddy 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem před necelými čtyřmi roky v kině. Tehdy jsem udělil tři hvězdičky. Nyní jsem si film osvěžil v TV. A uděluji dvě hvězdičky, protože jsem od té doby zhlédnul docela dost filmů, kterým jsem také udělil tři hvězdičky, ale byly to snímky mnohem lepší, nežli tento. Ano, nezastírám, že jsem se několikrát zasmál. Nezastírám, že jsem se dočkal toužebně očekávaného happyendu. Ale po zralé úvaze musím říci, že hlavní postavě Elle Woodsové jde všechno jak po másle, přes ústrky dosáhne svého, což jí sice pokazí paní poslankyně, ale ona se nevzdá, aby za pomoci svých přátel prosadila nakonec to, o co jí šlo. Což si, při nejlepší vůli, nedokážu představit v reálném světě. Abych tomuto snímku udělil lepší hodnocení, musel by být zařazen do kategorie fantasy. To však není. Film vyloženě vařil z vody, a to vždycky dopadá špatně. Uděluji tedy dvě hvězdičky, a to ještě s trochu přivřenýma očima, protože kdybych nad tím hloubal déle, sklouzl bych v bodovém ohodnocení ještě níže, a to nechci... ()

H4N1CK4 

všechny recenze uživatele

Strašná stupidita. Blonďatá právnička Elle se snaží prosadit zákon týkající se psích práv. Je totiž majitelka homosexuálně orientované čivavy, jejíž matku zneužívá na pokusy kosmetická firma. Samozřejmě jí v cestě stojí mnoho překážek, ale ty Elle hravě překoná, protože má LUSKACÍ POHÁR! Větší blbinu jsem fakt dlouho neviděla:) ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

DLOUHÉ /světlé/ VLASY, KRÁTKÝ /zatemněný/ ROZUM. Jako plavovlásce se mi po tomhle nebezpečném sequelu snížilo IQ o pár desítek bodů, čili...pohybovala jsem se v záporných hodnotách:) Otcové zakladatelé museli na Arlingtonském hřbitově hrůzou vyvracet náhrobní kámen...Washingtone, třes se. Valí se růžové tsunami, stoprocentní blondýnka s čtyřprocentním psem:-) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Těžko u pokračování hledat cokoli, co by stálo za shlédnutí. Pravá blondýnka totiž v první řadě kopíruje všechno z prvního dílu. Elle je opět růžová, dává si záležet na vlasech, pleti, nehtech a ostatním kolem sebe radí, jak se vylepšit. Kadeřnici nahradila Mary Lynn Rajskub. Opakují se ale i další věci. A protože zápletka také nepatří k nejsilnějším, je těžké hledat tu správnou motivaci ke sledování. Vždyť Elle a její noví přátelé pobíhají od člověka ke člověku, od dveří ke dveřím. Ve filmu se totiž vlastně jinak nic moc neděje a humor se nám již taky vytratil. Není divu. Sami se podívejte, jakou práci za sebou mají režisér a scénárista. Bez zkušeností a potřebné praxe se pustili do filmu s vervou sobě vlastní, ale nevyšlo to. Takže zbývá jediné. Zajímá-li vás, jak to funguje v praxi při vytváření a prosazování zákonů, pak dostanete podrobnou instruktáž, která vám sice k ničemu není, ale možná budete kroutit hlavou stejně jako já. Američané pak nejspíš mohli být značně znechucení. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Jednička mě nijak neuchvátila, ale celkem jsem se bavil, v duchu toho, že dvojky jsou horší, je tento film příšerný - ubíjející nuda vytvořená bůhví pro koho. Tu jednu hvězdičku dávám za růžový klobouček ve stylu Che Guevary :) a pár jakýchstakýchs vtipů. Stejně ale jako film nemůžu doporučit, to bych se propadl v pekle... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Během úvodní scény jedna z dívek ukáže na fotku Elle (Reese Witherspoon) s kongresmankou Rudd (Sally Field) a pronese: "That's two kick-ass women. I like them. I really like them." Jde o odkaz na projev Sally Field, když v roce 1985 přebírala Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Místa v srdci (1984). (HappySmile)
  • Reese Witherspoon (Elle Woods) požádala produkci, jestli by si po natáčení mohla nechat veškeré značkové oblečení, které ve filmu nosila. (HappySmile)

Reklama

Reklama