Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Caitlin Custer), mladá žena hledající práci, si všimne nabídky v místním pohřebním ústavu. Kontaktuje tedy jeho správce s příznačným jménem pana Montgomeryho Darka (Clancy Brown) a stává se jeho novou asistentkou. Při společné prohlídce márnicí vypráví pan Dark několik děsivých příběhů z temné historie města Raven's End a těch, kteří v něm zemřeli. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pohodová hororová antológia, ktorá síce neprináša nič extra, ale do tohto októbrového, halloweenskeho obdobia sa vcelku hodí. Oceňujem postupné retro (príbehy z 50´s, 60´s a 70´s), neoceňujem priveľa CGI a vyumelkované momenty. Celkovo síce predvídateľné a s trochu trápnym „sprievodcom“, no aj tak by som si tematické pokračovanie napr. o rok dal. Silné 3* / slabé 4*; o chlp slabšie než minuloročné „Scary Stories to Tell in the Dark“. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tomu poviem že poriadna hororová poviedkáreň. Bavili všetky poviedky, aj tá prvá s tou chobotnicou v stene. Páčilo sa mi, ako to celé do seba v závere zapadlo a ako sa celý príbeh rozmotal. Dokonca aj na taký malý twistík došlo. A Clancy Brown bol parádny, sa našiel v tomto. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Diabol sa skrýva v detailoch.“ Hororové poviedkové filmy nemám príliš v láske, ale zas ak aj nejaký príbeh človeka nebaví, spravidla nasledujúci to napraví, čiže je veľká šanca, že sa vám to ako celok bude páčiť a neskončí to fiaskom. Sympatickým bonusom je tu miláčik Clancy Brown, ktorý jednotlivé príbehy prepája. Nie je to žiadne veľdielo, ale v rámci žánru príjemný a pohodový štandard. Svoje robí pochopiteľne i prostredie márnice resp. pohrebného ústavu. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Typ snímku, který má určitý základ, který se vyvíjí i když se odvádí divákova pozornost jinam, která rozvíjí daný základ. Vše velmi zručně natočené a kvalitně zpracované. První povídka ovšem svou digitálností a jednoduchostí spíše odpudí než zaujme, takže jsem byl ke snímku z počátku skeptický, ale povídky začaly gradovat a byli neustále lepší. Každá poukazovala na jiný typ strachu, takže celý příběh působil na diváka snad téměř všemi různými hororovými prvky. Což beru jako ohromné pozitivum a určitě by neměl ani jeden hororový fanoušek nevynechat tuhle zajímavou (digi) jednohubku. 70% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Netradiční horor, který ihned zaujme již způsobem, jakým je vyprávěný. Clancy Brown, jakožto vedoucí pohřebního ústavu provází Caitlin Custer (zájemkyni o volnou pracovní pozici) budovou a vypráví ji přitom strašidelné příběhy. Každá historka je svým způsobem originální s jasným poselstvím, že zlo nezůstane nepotrestáno. Tedy až na poslední historku, kdy se vyprávění chopí Sam (Caitlin Custer) a poví historku ze svého života, kde padouši vždy zvítězí. Bude vyvedana ze svého omylu? No závěr byl prostě dokonalý a musel jsem se opět rozhodovat mezi 4-5 hvězdami. 84% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama