Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Caitlin Custer), mladá žena hledající práci, si všimne nabídky v místním pohřebním ústavu. Kontaktuje tedy jeho správce s příznačným jménem pana Montgomeryho Darka (Clancy Brown) a stává se jeho novou asistentkou. Při společné prohlídce márnicí vypráví pan Dark několik děsivých příběhů z temné historie města Raven's End a těch, kteří v něm zemřeli. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (92)

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Konečne som si opäť pošmakoval na kvalitnom poviedkovom horore. Začiatok vyzeral zaujímavo a rozprávač pôsobil dosť pochybne (samozrejme v tomto prípade ide o pochvalu). Prvý "zahrievací" príbeh je kratučký a aj dosť strelený - 3/5. Druhý príbeh zas uvoľnený a naozaj zábavný - 4/5. Tretí bol najlepší a jediné, čo mi vadilo, bola tá umelá maska na konci - 4,5/5. Štvrtý ponúkol home invasion na úrovni - 4/5 a koniec rámcového príbehu ma tiež nesklamal (ale chápem, prečo to CGI niektorým nevoňalo) - 4/5. Hudba v celom filme bola vhodná, žiadny z hercov (podľa mňa) neprehrával a moju najväčšiu výhradu teda smerujem k našim distribútorom - dva roky preč a nič...kde máme DVD/BD? ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pastelková antologie. Celek hýří barvičkami, hravostí a takovou zvláštní, až dětskou naivitou. Bohužel ta dobová zasazení jednotlivých povídek jsou naprosto zbytečná. V drtivé většině je jejich děj umístěn do interiéru a je tak v podstatě jedno, jestli se povídka odehrává v 50. nebo 80. letech. Chválím však přednostní využívání praktických efektů před těmi CGI (to o sobě dává vědět hlavně v prvním a třetím segmentu) a všudypřítomnou vtipnou morbiditu. Tady podle mě vyhrává povídka číslo 2, už jen za ten nápad a onen nevídaný porod. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tomu poviem že poriadna hororová poviedkáreň. Bavili všetky poviedky, aj tá prvá s tou chobotnicou v stene. Páčilo sa mi, ako to celé do seba v závere zapadlo a ako sa celý príbeh rozmotal. Dokonca aj na taký malý twistík došlo. A Clancy Brown bol parádny, sa našiel v tomto. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Hororová antologie s podmanivou výpravou! Clancy Brown si střihl velmi charismatického vypravěče ze staré školy, který jako by z oka vypadl Angusu Scrimmovi ze série Phantasm. Líbila se mi ta sebeuvědomělost, kdy postavy rámcového příběhu průběžně komentují vyprávěné historky a vypichují nedostatky a pochybnosti, které by mohly napadnout i diváka. Zároveň potěší, že všechny povídky jsou různými detaily provázané, ale hlavně že jsou všechny konzistentní a stejnou měrou zajímavé. Jen ten rámcový příběh je na konci už poněkud přitažený za vlasy a finální zvrat tam tlačí až moc na sílu, nejde ale o nic, co by podkopalo celkově pozitivní dojem z celého snímku, který je velmi solidním povídkovým hororem. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Upečené deti v rúre mám rada aj ja. Hlavne s cesnakom a na rasci. Niekoľko navzájom nesúvisiacich príbehov, niektoré úplne debilné (ale poslucháčka to aj povedala, a rozprávač uznal, čo vlastne bolo tým pádom ok). Pre mňa nebol strašidelný nijaký, ale myslím, že čo sa hororových prvkov týka, tak gradovali. Trochu stupídne a nadnesené, ale no a čo? Ale koniec ma celkom prekvapil. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama