Reklama

Reklama

Candyman

Trailer

Helena Lylová (Virginia Madsen) se smála, když od svého spolužáka slyšela hrůzný příběh o Candymanovi, vraždícím monstru s hákem místo ruky. Nevěřila ani tehdy, když tajně navštívila místo, kde se odehrála brutální vražda. Candyman ji o své existenci však brzo přesvědčil, když rozpoutal peklo plné zohavených mrtvol. Protože však policie na duchy nevěří, podezřelou se pro ně stává Helena. A jenom jediný člověk ji může očistit. Candyman. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

"Look into the mirror where the secret lies, just turn the lights down low and say it five times, from the spirit world comes a spiteful slave, seeking retrobution from beyond the grave....I leave no evidence and I leave no signs, because of hooked hand, many yeah have died, I'm out to get you, any way I can, this is not a game, it's real life the Candyman..." ()

Terva 

všechny recenze uživatele

..........řeknou o mě, že jsem prolil krev. A k čemu je krev, když ne k prolévání ?.......... Konečně jsem se dostal k trilogii Candyman. Sehnal jsem je všechny v jedné kolekci a už se docela těším na příběh o chlápkovi, co má místo pravé ruky hák. Nikdy jsem ty filmy neviděl, tak právě teď začínám. CITÁT - Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Ca.......... Jeho pindík našli v záchodě a to se nedá spravit. Lepší být mrtvej než bez piňdíka. Je to vykuk ten Candyman, takhle si zahrávat z lidským osudem. Z příběhu odehrávajícího se v chudinské černošské čtvrti jasně vyplývá, že Candyman ( Tony Todd ) je černoch. Tento příběh má docela pěkný hudební doprovod ( Philip Glass ) Ponurý a krvavý až do samého konce. CITÁT - Z hákem místo ruky, rozpářu ti břicho.....přišel jsem si pro tebe.......... Ve filmu si zahráli - ..........Virginia Madsen jako HELEN LYLE a ..........Xander Berkeley jako TREVOR LYLE. Film má docela slušný konec. CITÁT - Helen, Helen, Helen, Helen, He.......... ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

Každý ´bubák´,podobně jako každý bůh potřebuje někoho, kdo v něj věří, aby mohl přežít. A na jednom americkém sídlišti je velice silná pověst o duchovi nespravedlivě zabitého malíře. A jedna studentka postgraduálu udělala tu chybu, že tuhle urbanistickou legendu začala zpochybňovat aneb Tony Todd v roli chovatele včel. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Helen píše diplomovú prácu o sériovom mäsovom vrahovi, ktorý vraždil ľudí hákom na pravej ruke. Nikto však v neho už neverí. Ten kto, ale jeho meno päť krát vysloví pri pohľade do zrkadla, oživí jeho spomienku a privedie tak späť medzi ľudí. Nakoľko chce Helen pre svoju diplomovku urobiť maximum, poruší základné pravidlo. To nemala robiť. Prvých 45 minút na úrovni najslabšieho futbalového zápasu "okresního přeboru". Neskutočná nuda, úplne bez napätia a ničím zaujímavé dielo. "Druhý polčas", zrejme po prestriedaní zlepšenie, ktoré však mne pohľad na tento film nijak extra nezmenilo. Horory z 90' rokov sú pre mňa len výnimočnou zábavou a tento medzi ne proste nepatrí. Snáď až na pár momentov nie je v tomto filme nič čo by ma nejak výrazne potešilo. A momenty sú asi dva. Trošku málo nie? ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Špinavá atmosféra americkej Petržalky kdesi v Chicagu či New Orleans je natoľko odporná (navyše doplnená 90s grungeovým pachom), že dostatočne znechucuje celý film. Príliš pozvoľné, príliš komorné, málo magické. Clive Barker nie je moja šálka kávy, jeho fascinácia násilím ma necháva chladným. No ak by celý film vyzeral ako posledná scéna, nebol by som proti. Ale musím oceniť nádhernú hudbu! ()

Galerie (68)

Zajímavosti (29)

  • Virginia Madsen tvrdí, že byla pro některé scény ve filmu zhypnotizována. (Chatterer)
  • Barkerovu predlohu môžete nájsť v cykle poviedok Knihy krve IV. - VI. ako Zapovězené (niekde sa uvádza aj Zapomenuté). (BlackTom)

Reklama

Reklama