Reklama

Reklama

Temný dům

  • USA The Night House (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Beth (Rebecca Hall), která se vzpamatovává z nečekané smrti svého manžela, zůstává sama v domě u jezera, který pro ni postavil. Začíná však odhalovat jeho znepokojující tajemství a je odhodlaná je rozluštit. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (199)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pár scén vyšlo, ale určite to nebolo hororové divadlo, na ktoré nikdy nezabudnem. Má to ale svoju atmosféru, napätie a vydarené ľakačky. Len ten hlas toho ducha či démona mi nesedel, vôbec neznel nejako extra strašidelne, tak fádne. Páčilo sa mi ale, že tvorcovia lavírovali medzi nadprirodzenými silami a halucináciou a koniec dostal svoje uspokojivé vysvetlenie. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Strašit ve filmu není vůbec snadná disciplína a umí to vlastně jen pár režisérů. Jsem moc rád, že si do této skupinky můžu přiřadit Davida Brucknera. Temný dům je spíše napínavým hororových thrillerem, ve kterém hlavní hrdinka zjišťuje okolnosti manželovy sebevraždy a kdo byl vlastně zač. Ještě teď, když píšu tyto řádky mi naskakuje slušná husina. 80% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Night House má svoje rezervy a osobně mi úplně nesedlo pár věci okolo bubáka (a nebo sem je nepochopil),nicméně jinak sem dostal nad očekávání solidní psychothriller se špetkou hororu.Atmosféra je chvílemi parádní a hlavně Bruckner dokáže dost dlouho udržet určitou hladinu "tajemna",takže mě neustále zajímalo co se stane a proč se děje co se děje.Dost nahoru to navíc táhne i skvělá Rebecca Hall...70% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6,5/10). Mám hrozně rád originální horory. The Night House k nim jednoznačně patří. Celý film se nese na vlně tajemna, kdy divákovi postupně odkrývá všechny karty. Ze začátku člověk vůbec neví, která bije, ale postupem času do sebe začne všechno krásně zapadat. Výborná práce s budováním atmosféry, propletená děsuplnou hudbou. Líbilo se mi, že konec nebyl jednoznačný a každý si ho může sám domyslet. Ale všem je nám asi jasné, jak to nakonec skončilo. Rebecca Hall psychický stav svojí postavy trefila výborně a režisér si u mě vysloužil místo vycházející hvězdy a určitě se zaměřím i na jeho přechozí a nadcházející projekty. Řadí se do společnosti Ariho Astera, nebo Roberta Eggerse. The Night House mi pak svou celkovou atmosférou, tempem vyprávění dost připomínal třeba Chatu. Velká spokojenost a horor pro náročnější diváky. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem chtěl jít do kina bohudík to dávaly pouze ve čtvrtek kdy jsem byl v práci. Beth přišla o manžela (vyjel si na loďce na jezero a zastřelil se) a snaží se s tím vyrovnat mezitím v domě kde žil se zapíná z ničeho nic rádio nachází tam šlápoty (myšleno stopy)  a má vidiny o mrtvých ženách. Pak zjistí, že někde byla tam na někoho narazila a on po ní jde (nebudu to dále spoilerovat). 3/4 filmu je totální nuda o ničem nemá to ani jednu lekačku a jediné co jde pochválit je atmosféra a hlavní herečka.   40 procent a i to jsem hodný pusťte si radši Neviditelného nebo No One Gets Alive . ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama