Reklama

Reklama

Moucha v kufru

  • Francie Mandibules (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Jean-Gab a Manu, dva prostí přátelé, najdou obří mouchu uvíznutou v kufru auta a rozhodnou se ji vytrénovat, aby si díky ní vydělali. Divoká a surrealistická road-movie od mezinárodně uznávaného režiséra Quentina Dupieux vypráví jedinečný komediální příběh o přátelství, velkých snech a ještě větších katastrofách, které se daly do pohybu po nalezení obrovské mouchy. (Film Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (43)

ambron 

všechny recenze uživatele

Navždy sa zachová v pamäti mucha v kufri... V tejto neľahkej dobe pandémie bolo osviežujúce vidieť film s obrovskou muchou, ktorá nie je hrozbou. Režisér správne pochopil, že na to, aby komédia fungovala, stačí  úprimnosť a kráka stopáž. Bizarnosť na každom milimetri a jedno skvelé vystúpenie Adèle Exarchopoulos, ktorá si tak trochu kradne film.  Už veľmi dlho som sa tak z chuti nezasmial pri filme. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Francúzsky bizár ako vyšitý. Ten nápad s umelou muchou sa len tak často nevidí a aj keď to v podstate bola hovadina ako remeň, svoj účel to asi splní, hlavne pre filmových fajnšmekrov. Mne ten humor veľmi nesedel, aj keď tam bolo pár bizarne úsmevných scén a uvedomil som si, že Adele Exarchopoulos dokáže slušne zahrať vyšinutú ženskú. O to lepšie poznanie. 60 % ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že děj bude tak doslovně korespondovat s názvem, už jen to mě pobavilo. Quentin Dupieux vytvořil další absurdní podívanou, která mi kupodivu docela sedla. I ta ústřední dvojice bejků-nemakačenků, kterou skvěle ztvárnili David Marsais a Grégoire Ludig, mi byla sympatická, natožpak moucha Dominika. Několikrát jsem se fakt s chutí zasmála, třebaže jsem si po celou dobu říkala, jaký chorý mozek tohle mohl vymyslet. (70%) ()

Bagrowitz 

všechny recenze uživatele

Nádherný. Čekal jsem něco ve stylu Drž hubu a dostal jsem to co jsem chtěl. V kině se moc nahlas nesměju, ale tady mi to párkrát ulítlo. Pokud nemáte rádi originály jinak než v angličtině tak tady doporučuji to risknout. Huhlavej přízvuk Manua je boží. 5/5 a po dlouhé době kvalitní nonsence film. Ty bejku! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Každej film má nějaký ty svoje mouchy. Tenhle má ale jednu velkou a zásadní. Jmenuje se Dominika. A poté co jí našli Jan-Gab a Manu(variace na Blbý a blbější) v kufru auta se jí rozhodnou trénovat. Normálně bych si řekl co tohle může být za chujovinu ale bylo mi jasný, že v rukou Dupieuxe půjde o nestandardní a nadstandardní podívanou jak je u něho zvykem to se mi i potvrdilo. 4hvězdy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. září do 28. října 2019 v zálivu Saint-Tropez (Le Plan-de-la-Tour, Sainte-Maxime, La Croix-Valmer, Cavalaire-sur-Mer a Rayol-Canadel-sur-Mer). (bianci)

Reklama

Reklama