Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Slunce. Pláže. Černé obleky. Bazény. Uhrančivé oči. Melancholické písně. Rychlá auta... Bohužel ani opulentní výprava a herci bez zábran nestačí, když není o čem hrát. Film tak spíš připomíná dvouhodinový bezeslovný videoklip a reklamu na výrobce slunečních brýlí :) P.S. Žánr mi nevadí a jednička byla celkem ucházející, tomuhle dílu však chybělo cokoliv, čím by zaujal. ()

Arkagas1989 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně ne. Ne, ne, ne a ne! pustila jsem si to do pozadí k žehlení, člověk čeká tak nějak cokoliv, ostatně vypnout to můžete vždycky, ale až takovouhle stupiditu asi čekal fakt málokdo. Film jsem dala celých 8 minut, víc jsem vážně psychicky nevydržela, protože na to je můj život příliš krátký. v prvních dvou minutách mě dostala scéna, kdy nevěsta ve svatebních šatech pronese: „ neměl bys tu být, nemám kalhotky."Co bude následovat asi není potřeba říkat. Tohle nefunguje ani jako komedie, fakt ne, protože se u toho nepobavíte, ale spíš naserete. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako, jednotka nebol film roku, ale ten feeling príbehu Kráska a zviera v podaní pre dospelých bol fajn nápad. Malo to nejakú energiu, dráždivosť, prekvapivý záver. A ja sa len pýtam, prečo, pre krista, vzniklo toto? Absolútne žiadna atmosféra, samoúčelné scény bez zmyslu a významu, stále tie isté cecky a tupota zápletky, čo prerazila dno. Do toho stále nejaká latino hudba a spomalovačky z vody, auta, pri západe slnka, stále dokola. Nič nie je horšie, ako keď vám tupota scény zničí predstieranú erotiku. Možno okrem Romany Tabak a tej druhej, ktoré nehlasovali. To mi dnešok pokazilo snáď ešte viac ako tento snímok. Jedna len za tie autá. 1 z 5 ()

edie sedgwic odpad!

všechny recenze uživatele

Ja viem, ze by som nemala, ale na tomto si proste zgustnem. Najlepsie sa pise o zlych filmoch, vsakano? A tento je naozaj, naozaj, ale naozaj zly. Ale pekne po poriadku. Najprv si teda povedzme, co je v tom filme dobre: v podstate vobec nic. No a teraz k tomu zlemu. Nie je to ani tak o tom, ze su to vsetko uplne slabi a nepresvecivi herci, ale ono to proste absolutne nefunguje. V prvom rade ma totalne iritoval fakt, ze som mala obcas pocit, ze pozeram nejaky playlist na youtube. S kazdou novou scenou sa spusti dalsi z nekonecnej rady "plouzakov", ktore su aj textom aj hudbou akoze namieru usite, obcas ju vyslovene popisuju. O nezmyselnosti a deravosti pribehu sa ani nema zmysel bavit. Prva cast konci nehodou, kedy nevieme, co sa vlastne stalo, kto prezil a kto neprezil. Druhy film sa o nehode takmer nezmienuje, zacne akoze romantickou sexualnou predsvadobnou scenou a potom sa asi dalsiu hodinu vezie na striedavo zmyselnych a smiesnych sexualnych excesoch. Potom akoze pride velky plot twist v podobe zahadneho zahradnika, ktory sa z cista jasna objavi a potom sa z neho stane velky zachranca. Zaverecna dramaticka akcna scena je taka zla, ze to nie je ani smiesne. A zase raz ostaneme v napati, ci v tretom filme sa vobec spomenie, co sa stalo, alebo len proste zase vhupneme do nejakej random sceny, ktora sa do niekolkych sekund zmeni na sex. Ja neviem, toto nie je ani filmarcina, toto je...fuserina. ()

holka218 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo tak špatný, že to snad ani není možný. První díl taky nebyl žádný zázrak, ale to bych ani nečekala. Čekala jsem, že tohle bude aspoň na podobné úrovni. Ale jako co tohle bylo? Přemýšlím, jestli ve filmu zazněla aspoň jedna normální smysluplná věta. A ten děj? Tady o ději snad nemůže být ani řeč. Navíc nechápu, proč to nějak plynule nenavázalo na první díl. Navíc byli všichni děsně otravní a celý film byl neskutečně nudný. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Záběry s Lamborghini Urus byly točeny u města Cala Gonone. (Ficik)
  • Pláž, na kterou vezme Nacho (Simone Susinna) Lauru (Anna-Maria Sieklucka), je Cala Luna na východě Sardinie. Když říká, že se tam dá dostat jen po moři, nemá úplně pravdu. Na pláž vede stará turistická stezka. Dá se projít jen v obdobích sucha a cesta trvá asi 6 hodin. (Ficik)

Reklama

Reklama