Reklama

Reklama

John Garrity (Gerard Butler) s manželkou Allison (Morena Baccarin) a malým synem Nathanem se vydávají na nebezpečnou cestu, aby našli útočiště, před obrovskou kometou rychle se blížící k Zemi. Uprostřed děsivých zpráv o tom, že města po celém světě jsou ničena úlomky komety, naši protagonisté bojují s rostoucí panikou a bezprávím, které je obklopuje. Budeme svědky zběsilého útěku do bezpečí. Podaří se jim najít poslední úkryt před globální apokalypsou a najít nový bezpečný domov? (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (403)

ČervenýKoberec.cz (Timon Láska)

"Na druhou stranu režisér úspěšně pracuje s představou selhání komunikačních sítí, na kterých z velkých částí stojí fungování dnešní společnosti. Herecké výkony jsou věrohodné, a Butler tak ještě pár let ikonou katastrofických snímků zůstane. I přes nedůvěryhodnost samozřejmých situací je Greenland…" více

MovieZone.cz (Matěj Svoboda)

"Tahle nečekaná civilnost filmu sluší. Greenland se zaměřuje na ty miliony obyčejných lidí, které ve 2012 nebo Armageddonu obvykle vidíme jen ve scénách, kdy utíkají před plameny v hořících městech. Jejich nehrdinské chování a obyčejná snaha dostat se včas na místo, kde by na ně mohla čekat záchrana…" více

Související novinky

Greenland: Poslední úkryt se dočká pokračování

Greenland: Poslední úkryt se dočká pokračování

15.06.2021

Loňský katastrofický spektákl Greenland: Poslední úkryt měl kvůli zhoršující se pandemické situaci jen málokdo šanci nakonec vidět v kinech, ale nyní se zdá, že thriller o rodině hledající úkryt před… (více)

Gerard Butler chce zachránit svět

Gerard Butler chce zachránit svět

27.06.2020

Herec Gerard Butler patří v Hollywoodu už řadu let k akčním jistotám. Nehraje sice v těch největších blockbusterech a jeho filmy v kinech čas od času šeredně vyhoří, hvězda snímků 300 nebo Pád Bílého… (více)

Reklama

Reklama