Česko,
2020, 2 h 36 min
(Minutáž: 26 min)
VOD (1)
Epizody(6)
-
Vůně ryby (E01)
-
Něco tu kvasí (E02)
-
Mouka v akci (E03)
-
Rande bez masa (E04)
-
Za drůběž šťavnatou (E05)
-
Zuřící steak (E06)
Obsahy(1)
Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů, Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři! (Česká televize)
(více)Epizody (6)
Vůně ryby (E01) |
55,6% |
Něco tu kvasí (E02) |
68,0% |
Mouka v akci (E03) |
? % |
Rande bez masa (E04) |
60,0% |
Za drůběž šťavnatou (E05) |
? % |
Zuřící steak (E06) |
? % |