VOD (1)
Epizody(6)
-
Vůně ryby (E01)
-
Něco tu kvasí (E02)
-
Mouka v akci (E03)
-
Rande bez masa (E04)
-
Za drůběž šťavnatou (E05)
-
Zuřící steak (E06)
Obsahy(1)
Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů, Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři! (Česká televize)
(více)Galerie (23)
Vůně ryby (E01)
Photo © Česká televize
Vůně ryby (E01)
Photo © Česká televize
Vůně ryby (E01)
Photo © Česká televize
Vůně ryby (E01)
Photo © Česká televize
Vůně ryby (E01)
Photo © Česká televize
Něco tu kvasí (E02)
Photo © Česká televize
Něco tu kvasí (E02)
Photo © Česká televize
Něco tu kvasí (E02)
Photo © Česká televize
Něco tu kvasí (E02)
Photo © Česká televize
Mouka v akci (E03)
Photo © Česká televize