Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

The Wrong Missy je strašná, ale jakože opravdu strašná ptákovina, nicméně já se musím upřímně přiznat, že se až stydím, jak jsem se u ní nakonec docela nečekaně slušně pobavil. Tedy pobavil, spíš jsem si u ní odpočinul, jako u nenáročné komedie, kdy se úroveň většiny humoru pohybovala někde na záporných hodnotách IQ, na druhou stranu ale snad jen zázrakem ani jednou nesklouzla k nějaké vyložené trapnosti, či idiotině, je to prostě takový ten cáklý styl vtipnosti, kdy se většina postav chová jako totální retardi a potkat někdy někoho z nich v reálném životě, tak bych jim musel během chvíle ukopnout palici, v čemž zde jinak s obrovským náskokem úřaduje Lauren Lapkus, která zde působí jako ze řetězu utržené zvíře a ačkoliv většinou takovéto postavy ztvárňují chlapy, tak ona si tu nic nezadá ani s těmi největšími šílenci a v podstatě mě po celou dobu rovným dílem stejně tak srala, jako bavila, což ovšem ve výsledku beru jako pozitivum. Zápletka je jinak stejně trhlá jako ony postavy, takže něco soudného nemá smysl očekávat, pointa je pak též předvídatelná od první minuty, takže co dodat, pokud do tohoto filmu půjde divák s vědomím, že se jedná o absolutně nenáročnou oddychovku, kde krom svérázných postav a hloupějšího, nicméně poměrně funkčního humoru, už nic jiného nenajde, tak věřím, že se u toho stejně jako já pobaví, kdokoliv v tom bude ale hledat něco víc, a snad i třeba něco intelektuálnějšího, čeká ho s tímto filmem peklo a film pak při hodnocení Odpad!. Já každopádně nadhodnocuji a dávám neodpovídající průměr. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Asi som kus ohlupol ako si platim Netflix, ale toto mi stacilo. Viac som necakal ako som dostal a sem tam som sa zasmial celkom slusne. V kratkej dobe som videl dva filmy od Sandlera a v tomto mi Spade neprisiel tak vtipny ako v The Do Over (2016). Vynahradila to blazniva Lapkus, ktora je suverejne hlavny tahak filmu. Vela ale od toho cakat netreba. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Upoutávka k filmu naznačovala, že půjde o hodně ujetou záležitost, která by ale mohla být dost humorná, a to bez nároku na další kvality. Bohužel si Netflix udělal další sračkový zářez (kdo tam ty magory platí?). Největší chybu vidím v obsazení Lauren Lapkus, která byla vším nepříjemná nejen hlavní postavě, ale především mě, divákovi. Myslím, že obsazení známou herkou z áčkových komedií by dopadlo lépe. A potom samozřejmě zpracování filmu samotného. Nejhorší ale je, že po filmu jsem si neřekl - byla to krávovina , a šel dál. Ještě dlouho po tom jsem měl dost nepříjemný pocit. ()

Daertelon 

všechny recenze uživatele

Nu... Co na to říct... Dobrý studentský film. Špatný opravdový film. Pár dobrý joků tam je, jinak je to tak strašně moc stupidní, že fakt nejde dát víc než jednu hvězdu. Není to ujeté tím správným způsobem, je to vážně založené jen na wow efektech. A Lauren Lapkus hlavní role tohohle ražení nesluší. 25% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pecka, kterou jsem vůbec nečekal. Sice byla postava Missy místy už za hranou trapnosti, ale většina jejích fórků byla hodně povedená a přesně dle mého vkusu. David Spade budiž. Toho nemusím, ale tady celkový dojem nijak nekazil. Vedlejší postavy celkem slušné, ale hlavní devizou je prostě Lauren Lapkus a povedená režie. Na "televizní" komedii navíc hodně dobré efekty (hlavně žralok). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama