Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak pár krát som sa zasmiala, čo považujem za úspech a na čom mi u komedie záleží v prvom rade. Nedokážem len pochopit, preco pre Krista Vanilla ICE? Preco už neprestane strkat svoj ksicht na obrazovky, nevie hrat, nie je ani vtipný a ani sympatický. Len idiot dokola robí to iste a po každé očakáva iny výsledok. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Neskutečně ztřeštěná Lauren Lapkus v hlavní roli. Docela by mě zajímalo, jak probíhal casting na tuhle její roli, protože to musela být neskutečná prdel a jedině tato dáma mohla vyhrát, protože to se musí vidět, to se nedá popsat. Herecký výkon hraničící s čirým bláznovstvím, místy až poměrně nechutný, celkově vzato ale vskutku originální. Ženská co nemá absolutně žádnou společenskou záklopku a mantinely, neřízená střela a mnoho podobných pojmenování vystihuje tohleto dělo. Krásně kontrastně to jde pak ruku v ruce s pro mě další neznámou hereckou postavičkou (Spade), jehož škrobený formální přístup je naprostým opakem naší bláznivé dámě. Skoro za 4 *....................... moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Wrong Missy je další z řady komedií, kde naleznete jednoduchou zápletku, která pak snese tunu situačních vtipů. Některé jsou slabší a trapné, ale zde jich překvapivě nemálo fungovalo. Navíc to díky krátké délce a absenci hluchých míst hodně rychle uteklo a Lauren Lapkus se tu konečně mohla do sytosti vyřádit, tahle role byla snad psaná čistě pro ni. 4* ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle je komedie, která chce být na hranici ztřeštěné a decentní tím, že se kývá zleva doprava a myslí si že to v průměru vlastně vyjde. Nevyjde. Některé vtipy jsou suché, jiné over the top a nepřidává tomu ani to, že Lapkus je na mě "až moc", a Spade "moc málo". Naštěstí je to poměrně krátké a má to hodně svižné tempo, takže jako oddechová komedie s nulovým očekáváním a troškou otrlosti to prošlo. A bylo fajn po dlouhé době zase vidět Nicka Swardsona a Roba Schneidera. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Opět další z řady šílených komedií se záměnou; konfrontací s něčím nechtěným či nepříjemným. Proto tu o trapné a rozpačité momenty není nouze. Snad kdyby nehnali postavu Lauren Lapkus až do tak šílených extrémů, dostalo by to vyšší hodnocení. Takhle musíte strpět dost šílené divadýlko, než se dostanete k pointě příběhu, který dopadne dost předvídatelně. Nic hrozného, ale ani nic výjimečného. Čistý průměr. 50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno