Reklama

Reklama

Honeydew

Trailer 1

Obsahy(1)

Podivné chutě a halucinace postihují mladý pár poté, co hledají úkryt v domě stárnoucího farmáře a jeho podivného syna. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Velmi mě rušila artová stylizace. Vůbec se mi to sem nehodilo. Taktéž mě obtěžoval příliš dlouhý úvod, kde se prakticky nic neděje. Velmi slušnou atmosféru snímek nabere v momentě, kdy ústřední dvojice zavítá do chaloupky k pohostinné stařence. Zde na vás totiž dýchne hodně zvláštní a stísněná atmosféra, která dokonale funguje a vy čekáte, co se sakra bude dít. Atmosféra bohužel funguje jen několik desítek minut, než se motivace věznitelů odhalí a trošku to znovu sklouzne k pocitu jakési lacinosti. Poté už si maximálně povzdechnete nad životním osudem hlavních hrdinů, když se pokusíte vžít se do jejich nezáviděníhodné role. [50 %] ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Solidní úvod filmu, během kterého se mladý pár dostane kdesi ve vidlákově do velice znepokojivé domácnosti. Zde žije pouze podivná žena s ještě zvláštnějším synem. Perfektně budovaný začátek však poměrně rychle zastíní halucinační část zhruba uprostřed filmu. Tuto část jsem vážně nepobral a bylo nanejvýš obtížné se po této otravě dostat zpět do děje, který už mne však v tuto chvíli nebavil. Naštěstí mělo finále opět co nabídnout a projevilo se jako nanejvýš ďábelské a znepokojivé. Čert vem, že tu nejsou žádné lekačky a vlastně ani násilí. Temné poselství tohoto filmu je velice silné a spočívá především v dokonalém filmařském stylu, nervy drásající hudbě a hrůzostrašnosti možných představitelných lidských skutků. 69% PS: Kdyby zde nebyla (a nebo byla pojatá odlišným způsobem) snová část uprostřed, pravděpodobně bych udělil 4* ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vyloženě film pro okrajový publikum. Tohle buď sedne a nebo ne. Já naštěstí patřím k těm kterým to sedlo. Honeydew je film s polo artovým nádechem, s geniální hudbou/zvukem a neskutečně hutnou atmosférou. Stejně tak ale nabídne vizuál, kterej nesedne každýmu a stejně tak je to i s hercema. Ti však podle mě takhle byli zvoleni záměrně. A ta bábrle byla dokonalá. Mně osobně tenhle kousek většinu stopáže udržoval i v solidním napětí takže za mě spokojenost a zasloužený 4hvězdy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak minule som videl rumunský dokument, v ktorom stará žena podrezala kozu a to sa mi zdalo sakra desivejšie. Pretože horor, v ktorom ma najviac vystraší zvuk mikrovlnky alebo onanujúci muž sa mi nezdá až tak hororom. Desivejšie sú naozaj skôr komentáre samozvaných znalcov, ktorý aj z hovna urobia ódu na kinematografický zákusok. Mne však plesnivé zákusky nechutia. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Dosť mi to pripomínalo francúzske horory (circa 2010), ktoré som mimochodom vždy neznášal. Taká tá snaha byť za každú cenu čo najodpudivejší, s čo najnesympatickejšími postavami. Alebo prečo nezahodiť svoje schopnosti (ktoré tam evidentne sú), aby sme sa mohli na konci cítiť divne a úchylne. Už dekádu späť po tom neštekol pes. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama