Reklama

Reklama

Light from the Tower

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých ľudí sa rozhodne zúčastniť sa experimentu, lenže od začiatku sa veci zdajú byť temné a zvláštne. Čoskoro si uvedomia, že sú súčasťou študentského filmu. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Amatérské kousky občas dokáží mile ale mnohdy spíše (ne)mile překvapit a tento patří do té druhé kategorie. Ani se moc nedivím, že na většině databází už odstranili z žánrů horor. S tím to má opravdu pramálo společného (no spíše vůbec nic). Doslova utrpením bylo se na tento paskvil vůbec dodívat do konce, nicméně musím smutně podotknout, že jsem už viděl i ještě větší sračky a to už je co říct.    Sice to netrvá moc dlouho, ale nudit se u toho bude divák téměř po celou dobu. Všechno působí extrémně lacině (dialogy, herecké výkony, emoční scény) a když už na vás nevybafne roští z podpaží, nebo propocené kruhy na tričku režiséra, tak zase civíte na rádoby párty se štětkami, nadrženou producentkou a milostný trojúhelník rádoby herců, z nichž jeden vypadal jak mladší verze našeho Pavláska (Lukáš je ale mnohem lepší bavič a „herec“). Po nějaké dobré atmosféře nebylo téměř celou dobu ani vidu ani slechu.   Aby to trošku zdramatizovali, dojde i na pěstní souboj, podvádění a finální zúčtování s cizoložnicí. Jenomže zbytek tohoto kousku je vyplněný hromadou nezáživných keců a scén, při kterých jsem si musel dát taky něco „ostřejšího“, protože bez panáků bych se na to asi nedokázal dodívat až do samého konce. Tohle vážně můžete klidně minout zcela bez povšimnutí a o nic nepřijdete. 10% ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel, že sa tu asi nahromadili antifanúšikovia alebo sa spustila nejaká davová psychóza. Na imdb hlasovalo cez 1200 ľudí a má to 70%...Lenže tam zrejme hlasovali len herci, komparz a ich rodiny, inak sa to nedá vysvetliť. Sú tu amatérski antiherci, ktorí nevedia zahrať ani príťažlivosť, prirodzenú pusu, výraz tváre. Dialógy sú napísané tak, ako by ich mali vyslovovať kreténi, čo nakoniec vlastne sadlo. Niektorí totiž vyslovujú slová tak teatrálne, že mám podozrenie na rázštep pery (rozštěp rtu). V podstate to je nejaké amaterské dielo, ktoré si pár ľudí vyprodukovalo, zrežírovalo aj si tam zahralo. Ok, ale kde je ten horor? Na tom som čakal a čakal a stále nič. Hrozné je jedine to, že niekto toto pustil do sveta a stále si myslí, že natočil ozajstný film. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých ľudí sa rozhodne zúčastniť experimentu ktorý má pomôcť ľuďom dostať sa do inej dimenzie...a garantujem Vám že ak toto vydržíte pozerať do konca budete mat pocit že ste sa do inej dimenzie naozaj dostali. Bol som v pokušení film nehodnotiť a nechať ho na zaslúzenej urovni 0%. Potom som si povedal že niekto si na stránke xxxxx pozrie hodnotenie z imdb (ako správne podotkol Arsenal83 nepochopiteľne vysoké) a povie si presne ako ja ako je možne že to má na našej databáze nulu a pozrie si to. Takto sa film dúfam dostane na nejaké číslo 8% a ľudí to odradí ale zároveň ich nebude lákať tá 0...lebo presne ako sa to spomina v oboch komentároch toto nie je film, toto je šit. Tá jedna hviezdička je aj pre chlapíka co si dal tú námahu a spravil filmu titulky. Klobúk dole pred Tvojou trpezlivosťou brácho, máš môj rešpekt. ()

Cinematrix odpad!

všechny recenze uživatele

Mnohem záživnější horor, drama i komedie než tohle je sledování starců na bingu. Tam se aspoň bojíte, že někomu prdne rozčilením cévka a zasmějete se, když se losujou čísla a půlka těch gamblerů na to nevidí a ta druhá to zase neslyší. Ale zpět k filmu; Alexander Wagner tu točil jiného samozvaného režiséra, jak točí amatérskej film v jedné místnosti nějaký chaty (asi jeho), kde zoufalí neherci replikují několik nezáživných dialogů. Tady casting vyšel na výbornou, protože ty amatéry hráli amatéři, takže podali věrohodnej výkon. Rád bych pana Wagnera upozornil, že by vůbec nebylo špatné, kdyby měl film nějakou závěrečnou pointu či gradaci a neskončil jenom proto, že mu došel filmový pás. Jedinej klad je ten, že tam jedna holka měla docela hezký nohy, jaký už bych na bingu asi těžko hledal. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně nesympatičtí lidé plkají o absolutně nesmyslných věcech, které člověk zapomene ve chvíli, kdy je postavy vypustí z úst. V jiných případech by to asi byl celkem problém, ale tady je to úplně jedno.jediným hororovým prvkem tu je nevyholené podpaždí buchty, co tu hrála maskérku. V současné chvíli si nedokážu vybavit, jestli jsem kdy viděl něco horšího. ()

Reklama

Reklama