Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto by povedal, že Samuel má už 72 rokov, vôbec to na ňom nie je vidieť. A Maggie Q je už niečo naozaj na pozeranie, ale žiaľ roly jej nesedia. Respektíve nie až tak herecky, teda nesedia mne, proste 50 kilová siláčka, tá woman power, to nie je ono, nie je to uveriteľné. V podstate to hrala už aj v seriáli Prezident v pořadí. Ale odhliadnuc od toho ide inak o priemerný akčňák, ktorý neurazí. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Veterán Martin Campbell síce už dávno nepatrí do prvej ligy, no vlastne vďaka bohu zato. Aspoň nás môže vždy raz za pár rokov potešiť nejakým tým old schoolovým akčným béčkom ( Na hrane temnoty, Cudzinec ). Protegé rozhodne neobjavuje Ameriku- podobný dej sme videli už veľa krát a aj ten jeden zvrat ktorý film má, je dosť predvídateľný. Ale vôbec mi to nevadilo. Herci hrajú dobre (Maggie Q v hlavnej úlohe ma príjemne prekvapila, Michael Keaton a Samuel L Jackson si vo vedľajších postavách tiež svoje odohrali a zvlášť u Jacksona je vidieť že podobné jednoduché akčné béčka ho stále bavia a že si ich v požehnaných 73 rokoch točí už hlavne pre radosť. Réžiu a technickú stránku si Campbell postrážil, akcie je dostatok, je kvalitne natočená a miestami aj príjemne krvavá a efektná. Príjemná oddychovka, ktorá ma svojou jednoduchosťou a priamočiarosťou vlastne dosť potešila pretože podobné akčné béčka za 15-20 miliónov akoby v poslednej dobe zo sveta filmu úplne vymizli... 75% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Campbell už proste 30 rokov robí to isté, vie to, a mňa to stále baví. Pokiaľ má dobrý scenár, nekonvenčné dialógy, skvelý casting, tú chémiu medzi hercami už vie vybudovať. Z tohto by mohla v pohode vzniknúť aj hra, aj keď ... žmurk na Hitmana. Maggie aj Keaton asi pijú krv alebo čo, že stále vyzerajú zachovalo a vedia sa stále svižne pohybovať (za predpokladu, že to boli oni, no). Film je klasický inteligentný akčňák, kde sú vynechané nepodstatné momenty, kde sú fakt kvalitné bojové sekvencie, dialógy, ktoré bavia a hlavne, rozumná minutáž a zaujimavý feeling. Poctivá trojka, ale jednu dám za Keatona a mobil s nožom. 4 z 5 ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom sa všetci na niečo hrali. Režisér na tvorcu Ačka, herci na mladých borcov... Áno všetci si to užívali ale výsledkom je, že je až príliš cítiť, že je to iba film. Čo? Však to je film. Áno, vo všetkom príliš málo uveriteľný. A to, že sú vo filme bývalé hviezdy nepomôže. Jedine fanúšikom tých hviezd. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejná akční jednohubka, která  trochu smutně připomene, že akční žánr kdysi hrával první housle a dnes je  většinou rychlou streamovanou sešívanou pro upozornění:  Netflix právě přidal film, který by Vás mohl zajímat!  Zrovna Pomsta tedy není netflixovskou masovou pásovinou a jak píše kolega verbal  postrádá všechny ty dnešní moderní výdobytky filmového umění, ale  nehtohryzným kulervoucím áčkem rozhodně také ne. Maggie Q je ale dostatečně zajímavá, ohebná a sexy, aby podobnou taškařici utáhla a vůbec jí v tom nevadí ani Michael Keaton,jemuž kdyby možná vypustili všechny akční scény, tak by nejen nevadil. Nevím, tohle přehrávání se do rolí akčních starců je dnes vcelku liam (dříve in),ale  vidět to každej normální divák chce asi tak jako Arnieho v dramedii Woodyho Allena.   Kromě dědy Jacksona (tomu to i pochopitelně mooc slušelo) si ale teď po týdnu a něco, co jsem to viděl, nikoho dalšího nepamatuju, stejně jako žádnou pořádnou akční scénu. Byly tam vůbec? ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama