Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sračková zábava s Johankou Wickovou, která jak je zvykem, nechytne při přestřelce ani jednu kulku do bicepsu, natáhne jedno tunový pancéřovaný křižník, oddělá dvacet vycvičených sia mariňáků vybojovaných v ultra těžkých podmínkách na přežití, v nebezpečné ledové divočiny bez jídla a možnosti se vysrat jinak než do petky, a v nepřetržitém speciálním vojenským režimu. Furt málo ? Vyzáblá taiwanka co merkuje japonskou mafii, krvežíznivé upíry, psí androidy, tisíce morčat, karate zebry, fialové liliputy, cosplayere Elona Muska a strýčka Bena, živého Kita a pana Brambůrka. A samozřejmě na jedno nabití zásobníku, s jednou rukou, a druhou obvázanou k noze. Jo jo, nechápu kdy to ty tvůrce už prestane bavit obsazovat tyhle mužatky, co otočí držku o 180° i Samueláče z Džeksnů.. **Protéžé se nad tím hezki honí** ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Martin "Zorro" Campbell "Bond" ukazuje, že má stále veľkorozpočtové remeslo v malíčku, aj keď musí slúžiť strednerozpočtovému akčňáku, ktorý mu ale scenárista napísal pri všetkom tom klišé relatívne nápadito a zaujímavo. Pravdaže, netreba zabúdať, že Q je sexy, Keaton sakramentsky dobrý herec a Semjuel Lí hrá fuurt to samé, ale furt to trochu funguje. A lepšie finále by tomu ešte dosť pomohlo! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Tu pózu drsňačky Maggie Q bezvýhradně žeru a Keaton, i když už trochu pomalejší, je prostě pořád Batman. Když se to začne řezat, tak se je na co dívat a i ta zápletka, byť je béčkově blbá, nijak neuráží. Horší je, že se film snaží o tu cool polohu odlehčené akčňárny, která mu moc nejde. Zbytečně moc se kecá, pokus o zabijáckou romatniku nevychází i proto, že Maggie se na to moc nehodí a rádoby vtípky končí ve stádiu chabýchpokusů. Bavil jsem se, né že né, ale mohl jsem se bavit víc. 60% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná záležitost, která může překvapit hereckým obsazením, ale nic víc. Chvílema to bavilo, po čase to ale začne být nuda, dneska můžu říct, že už z toho nic nemám, nic neutkvělo, celkem nuda. A asi je to škoda, člověk by z něčeho takovýho rád vymámil víc, no nedá se nic dělat a je to další film, kterje si nejspíš nezaslouží víc pozornosti. Může to být škoda, ale je to tak... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Akční průměr s Maggie Q, která vypadá skvěle a skutečně tento film táhne vzhůru. Řemeslně je to přesvědčivě udělané, dokonce i s výbornými akčními scénami. Bohužel však v příběhu nebylo předvedeno nic nového a scénář byl celkem ubohý. Samuel Jackson se zde také nijak nepředvedl a spíše se jen několikrát objevil na plátně aniž by měl výraznější úlohu. Návíc zápletka s ním byla předvídatelná a finále nepochopitelné. Nemluvě o samotném závěr filmu, který byl dosti natahovaný a já se teda pronudil skoro až ke dvoum hvězdám. Škoda, že se nepodařilo udržet tempo jako na začátku. 54% PS: Samík ani neřekl svoji hlášku :/ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno