Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Maggie Q je über sexy Jane Wick as a Protégé! Martin Campbell má za sebou Casíno Royale, Zlaté Oko, Zorra i Foreignera, takže není úplně obyčejný akční rutinér a doručil sympatickou akční jízdu, která příběhově nepřináší nic moc nového do žánru, ale zároveň nedělá akčnímu žánru ostudu a z těch posledních Female Assassin Hero mě Protégé bavilo nejvíc, uvidíme, co na to Kate? Překvapila mě Maggie Q, která má nejen sex appealu na rozdávání, ale zároveň i dobře hraje a v akci není žádné nemehlo, v čemž mě překvapil i Michael Keaton, který si záporáka zase a opět užívá a tyhle jejich vzájemné střety jsou slušné. Twist Kill me or Fuck me je vyloženě výbornéj. Krom herců potěší i parádní vizuál, skvělá přehledná kamera, slušná akce, kde mě nejvíc potěšilo šťavnaté Rko- krve je tu na Americké poměry k mému uspokojení dostatek, takže za mne byť jednoduchá, tak dostatečně zábavná akční jednohubka, v kterou jsem rozhodně před zhlédnutím nedoufal. Příběh 3/5, Akce 4/5, Humor 2/5, Násilí 4/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 1/5, Herci 4/5. 7/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Výborný akčný triler ako zo starej školy ale šmrncnutý trošku Wickom. Maggie Q je v akčňákoch rokmi ostrieľaná, najslávnejší MTFCKR na svete taktiež, Keaton si tieto úlohy doslova užíva a Robert Patrick bola už len taká cameo čerešnička na torte. Jasné, že sme nedostali žiadnu revolúciu ani evolúciu v žánri, ale dostali sme doslova poctivú žánrovku, ktorá neurobí hanbu ani jednému zúčastnenému, na ktorú sa dobre pozerá, nie je vyslovene pre deti, keďže sa násilím nešetrí a ktorá ukazuje, že nie vždy je AAA varianta v kine to pravé a stačí k tomu aj takéto béčko, ktoré vie, že je béčko, nehrá sa na viac a z béčka vyťahuje maximum. Takýchto filmov môžem koľkokoľvek. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„…VIDÍM ŽENU, KTERÁ BALANCUJE VE VĚTRU NA LANĚ NAD NÁDRŽÍ PLNOU ŽRALOKŮ…“ ///    Áčková akčňárna (s béčkovejma momentama). Příběh (teda zápletka…) je až neuvěřitelně jednoduchej. Něco většího z něj dělají až ty tři hlavní postavy – teda hlavně Anna, která je krutopřísnej (a sympatickej) zabiják. Velkej plus je, že se u toho dá občas i usmát. Taky mě baví, že se to vodehrává někde jinde než, než v Číně. Takže Vietnam…. Hmmm dobrý! A krvavý!   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že vzkříšení je svině. 2.) Chystám se zabíjet. Kvůli živobytí...   /// Thx za titule „saurix“.       /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Je super vidět, že skoro 80 letý Martin Campell má řemeslo pořád v paži, na druhou stranu je trochu smutné, že právě tento dědula natočil nejlepší akčňak s ženskou hrdinkou, co jsem viděl tak od Atomic Blonde. Film má ve své podstatě jen dvě chyby. Tou první je menší porce akce. To zamrzí o to víc, vzhledem k tomu, že je parádní a ve chvíli, kdy Maggie Q někoho likviduje je radost se dívat i díky příjemnému zobrazení násilí. Druhé negativum je pak celkově slabší závěr, který není úplně uspokojující. Jinak je to výborná, trochu pomalejší žánrovka, kde potěší akční scény i parádní herci. Zvláště staří pardálové se zde vyloženě bavili a Keaton nikdy nebyl víc cool. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Typická pytlákova schovanka - flintu z ruky nepustí. Docela slušně natočený akčňák s velmi dobrou atmosférou a pár poněkud staršími herci, kteří ale makají jak o život a daří se jim vypadat velmi aktivně. Naprosto skvělý je Michael Keaton, jemuž navíc nechybí potřebná elegance. Trochu mi připomínal Jirku Korna. Ostatně Maggie Q ze začátku vypadá jak Křenková (jen na rozdíl od Křenkové umí o něco víc hrát), jeden z padouchů vypadá jak Kryštof, to mě taky bavilo. Jinak trošilinku jinak podaná klasická historka o odvetě, zabili jste mi (doplňte si sami), já vám zabiju (dtto). Ale jak říkám, atmosféra se mi líbila, není to blbé, Michael válí, dobře se na to dívalo. Trochu mi to připomnělo tou atmosférou akčnějšího Specialistu. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama