Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (247)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Japonci ze sebe opět ochotně nechají dělat šašky a dementy, samozřejmě že opět za hollywoodské prachy, bych blil... A jinak s tupým bezduchým masením nemám problém, mnohdy mě i dobře pobaví, pokud je vkusné a s nadsázkou, viz třeba nedávno The Protégé. Kate ale vkusná není, je především nechutná. A její představitelka nesympatická. A nadsázka? Další hubená ženská, která vymlátí fotbalový stadión... Inu proč ne, o tom tyhle filmy jsou. Ale proč je to potom celé nasáklé tím odporným melodramatickým patosem a bere se to tak vážně? To už jsou mi milejší blízce příbuzné filmy o Johnu Wickovi, jehož postava je tak plochá, že nějakou morálku a výčitky svědomí vůbec neřeší.  Marně přemýšlím, za co dát body téhle zdlouhavé nudné reklamě na jakousi limonádu, s krajně protivnou hlavní postavou. Snad za to japonské prostředí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o taký pokus na Kill Bill, no nemalo to režisérske kvality formátu Tarantina. Musím ale uznať, že sa na to nepozeralo zle, aj keď ten dej bol niekedy viac ako uplácaný. Vyrušovalo aj to nezmyslené terminátorovanie hlavnej postavy. Rozuzlenie sa tiež dalo čakať. A osobne by som privítal viac práce s mečom a menej guliek vo filme. Inak spokojnosť. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další ze série feministických akčních jednohubek, kde účel světí prostředky. Mary Elizabeth Winstead tu sice po celou dobu filmu není ani na chvíli sexy, byť ji mám normálně docela dost rád, ale za to se tu prohání v takové stylové divočině, která ze začátku má náběh na filmy Roberta Rodrigueze, aby se nakonec ustálila do klasického béčka. Ale na tři hvězdy se to i pro ten japonský feeling gangsterských záležitostí překousnout dá. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru poctivý a zábavný akční film, který se sice vyvíjí a vyvine tak, jak čekáte, ale zároveň dokáže i překvapit. Akční scény hrají prim, jsou pestré a všechny možné způsoby, jimiž Kate likviduje videoherně se hemžící padouchy, se mi neokoukaly. Co by to ovšem bylo platné, kdyby mi nezáleželo na hlavní postavě, kterou Mary Elizabeth Winstead ztvárnila na jedničku podtrženou. K tomu si přičtěte neokoukanou neonovou atmosféru nočního Tokia a výbornou hudbu. Já byl, a po těch několika dnech stále jsem, víc než spokojen. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Před pár týdny jsem shlédnul Gunpowder Milkshake, jehož snaha o stylovou akci a sexy vizuál se začala nečekaně rychle zajídat. Dámy nicméně dál potřebují své hrdinky, které potrestají (rozuměj rozsekají) všechny ty dareby mužského pohlaví. Proto je tu nájemná vražedkyně Kate. Ta ovšem zjistí, že jí zbývá pramálo hodin života. Nesáhne po kapesnících, ani si nepustí oblíbený díl nějaké telenovely, ale je odhodlaná najít lidi, kteří jsou za to všechno zodpovědní. Celkově se na to dívá díky solidní akci i vizuálu docela hezky. Jasně, co se syrovosti týče, s Atomic Blonde nebo Johnem Wickem se to nemůže srovnávat. Ale má to pár slušných hlášek, docela dost solidních nápadů (nemyslím tu nehezky digitální bouračku), neony, cool soundtrack a Mary Elizabeth Winstead, která mi v akčním podání sedí víc než kdejaká její předchůdkyně. A užvaněná dívčí japonská parťačka mi překvapivě nevadila. Velmi slušné tři hvězdy. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v USA, Japonsku a Thajsku. (Grimaldi)
  • Členky japonskej heavy metalovej skupiny BAND-MAID si vo filme zahrali samé seba. (beso74)

Reklama

Reklama