Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Priveľmi starecké. Režisér a najslávnejšie mená z plagátu majú 70 rokov a viac. A je tomu prispôsobená aj akcia. Samuel L. Jackson len strieľa, tomu by žiadne chvaty/hmaty nikto nežral. Michael Keaton sa do nejakej akcie síce pustil, ale pravidelne sa v scénach prestrihávalo na dabléra. Bohužiaľ ani Maggie Q nedodá nejaké nadpriemerné momenty. Odvedie dobrú, ale nijako ohurujúcu akciu. Okrem toho nefunguje ani vytvorený svet plný nájomných vrahov, ktorý miestami pôsobí ako z čias borcov typu Jean-Claude Van Damme. Najlepšie momenty boli tie konverzačné, neakčné v podaní Michaela Keatona, ktorý tu predal svoje charizma. Ale keďže zápletka a ani finále nedodali bonusové dojmy, tak hodnotenie, od počiatočných 3* dojmov, pomaly a isto kleslo až takmer do suterénu. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitně a rutinně natočeno, koneckonců Martin Campbell není žádný amatér a tento žánr mu rozhodně není cizí. Má to sice překvapivě dost hluchých míst a sedmdesátiletý Michael Keaton, byť hraje dobře, mi do role  vůbec neseděl, ale jinak to má i vtip, Maggie je skvělá jako vždy, jakož i stále zábavný Samuel L. Jackson a kamera a režie je prostě velmi dobrý standard, což se týká i rozumného střihu. Zaplaťpánbůh aspoň za to. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhá Campbellovka, kterou jsem si dal ve velmi krátkém čase má oproti té Neesonově jedno obrovské eso v rukávu jménem Michael Keaton, nemůžu si pomoct, ale ten herec mě neuvěřitelně baví. Líbí se mi jej sledovat. Líbí se mi když promluví a vždy mě zajímá co jeho postava zrovna říká. Tuhle jinak rutinní záležitost povyšuje o úroveň výše. Maggie Q své hvězdné časy má už dávno za sebou, její přítomnost, ale určitě nic nepokazí. Zbytek obsazení tvoří povinný L. Jackson a odněkud vyhrabaný T-1000. Celkově 50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vietnamskej Nikite zabijú jej mentora, tak sa vydá na cestu pomsty a vystrieľa všetko živé, na čo narazí. Hlavným kladom filmu je špičkovo prevedené akcia. Dokonale prehľadná, tak správne R-ková a ani nepôsobí podfinancovane. Množstva je jej tu tak akurát. Problémom sú nevýrazné postavy, ktoré mi boli úplne u prdele a tak je dejová vata strašne nezáživná. Jackson je už trochu otravný jak sa snaží byť každú cenu cool. Maggie Q je pekná, ale herecky úplne nulová. A najviac to zamrzí kvôli skvelému Keatonovi ako zabijákovi na druhej strane barikády, s ktorým má jej postava love/hate vzťah pri každom ich spoločnom strete, ktorý je jak vystrihnutý z filmu Mr. & Mrs. Smith. Nielenže z jej strany žiadnu chémiu necítiť, ale Keatonova postava mala byť evidentne obsadená mladším hercom. S rovnako starými hercami medzi ktorými by fungovala chémia, to mohlo byť práve to, čo mohlo ťahať celý film. Takto to aspoň herecky utiahol Keaton sám a v akcii ho dobre zastúpili kaskadéri. Takže vďaka Keatonovi a skvelej akcii to stojí za jedno pozretie, ale ako celok to príliš nefunguje. 5/10. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Film kde si hlavní hrdinka hned dvakrát zkrátí vlasy a před tím ještě jednou. A vždycky z nějakého důvodu!! Jinak slepenec filmů , které jsem již viděl (a byli lepší než tohle) se zápletkou a s dialogy , že i mupeti mi přišli jako akční nindžové a rozumbradi. Takže nakonec  největší pecka je ta prověšená džízka na T-1000, která mu jen stěží zakrývá pupek. -- Tohle je ixtá variace rádoby akčního něčeho tak trochu do nikam. To je fakt tak těžké v tak konkurenčním prostředí jako je holywood vypotit dobrý scénář, nebo jsou scénáře dobrý , ale producenti jsou do jednoho sebedestruktivní nešťastníci a tak si je upravují dle - čeho vlastně? ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama