Reklama

Reklama

Kouzelná lampa a její tajemný duch z Tisíce a jedné noci spatří po dlouhé době světlo světa. Napínavý příběh vrcholí tragickou nocí v muzeu plném nelidských vražd. (Inter Bohemia)

Recenze (47)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Prvních 15 minut je pro mě naprosto brutálních a strašidelných,pak film neztrácí dech a je skvělý a ty efekty jsou taky dobrý. Trochu mě zklamalo,že džina ukázali,mohli ho nechat jako tajemný přízrak,ale zase to neodflákli nějakým tlustým chlápkem v turbanu,ale skvělou příšerou,která se mi hodně líbila. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Téměř všechny horory, založené na nějaké mytologii, jsou odsouzené k tomu, státi se kultovním trashem, neb jsou většinou tak strašně špatné, že při jejich sledování buď chytáte záchvaty smíchu (když máte vypito nebo vyhuleno) anebo bolesti krčních obratlů od neustálého kroucení makovicí (všechny ostatní případy). Po vánočních svátcích byla má domácnost zcela prosta jakýchkoliv látek, vyvolávajících nemístné veselí, tudíž jsem byl odsouzen k bolestem v krční oblasti. Džin z lampy byl tak ubohý, že ani smích nevyvolával a chování hrdinů bylo nikoli pitomé, ale naprosto bezcílné. Jediná dobrá scéna: Hadi ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Nostalgicke 3 hviezdicky. Pametal som si asi 2 smrte este z VTVcky kde to davali kazdy mesiac. Co som si nepametal bolo vsetko okolo toho..od deja..az po to aok vyzeral Djin...nanestastie vyzeral fakt hrozne:) Takze po opraseni spomienok dej nebol zly...sice nic neocakavane sa tam neudeje ale to ziadne dejove zvraty sa od takychto snimkov neocakavaju.Niektore smrte boli fajnove...jedna co som si pometal este zo starych cias je pre mna legendarna:) Pre fanusikov vrazdiacich djinov odporucam mseriu Wishmaster. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pro mě zahozený až moc veliký potenciál. Samotný námět o vraždícím džinovi z lahve znám jen z Wishmastera, jinak je to v celku neokoukané a tudíž originální. Ovšem, pan Daley to celé chytil za hodně špatnej konec, obsadil do hlavních rolí absolutní gumáky, kterým nevěříte ani nos mezi očima, vše založil na neskutečně trapných dialogách a čekal, že pár solidních gore scének a místy celkem mrazivá atmosfera, vše zachrání. Nestalo se. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem o toho čekal mnohem víc, ale podívat se na to určitě dá. Nejvíc mě bavil asi začátek filmu a ta trojice zlodějíčků. Jakmile se totiž objevila postava Alex ( ta mi přišla totálně retardovaná) bylo po zábavě. Nepomohly ani ty lehce erotické scénky. I když pravda dokud se džin neobjevil v celé své kráse a lidi zabíjel za pomoci hadů, nebo mrtvol, tak se na to dívat dalo. Jakmile se tam však objevil osobně - tak tragédie započala a skončila naprosto dementím koncem.5/10 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama