Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak poslouchej, ty perský potížisto.. Za prvé si přeji, aby Tammy Lauren už v žádném filmu nepředvedla takový hysterický výkon, protože to chvílemi vypadalo, že rodí Belzebuba vidlemi napřed. Za druhé nechť Andrew Divoff až do konce věků vymetá samá podprůměrná béčka. A za třetí…ať autoři Wishmastera nejsou při jeho tvorbě pod vlivem alkoholu a jiných návykových látek. Cha! To jsem tě převezl, djinne! A je po tobě.. Dobrý nápad, bídná realizace. Bohatá přítomnost hororových hereckých ikon a jedna povedená scéna s obživlými sochami válečníků (mimochodem, všimli jste si, že v Beaumontově sbírce byl i Pazuzu z Exorcisty?) ještě jaro hrůzy nedělají.. Zase na druhou stranu pořád lepší než dokument Vládce prokletých sraní pojednávající o bakterii Vibrio cholerae.. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

No těbůh, to jsem se zase jednou nechal ovlivnit ratingem přes 64 %, bože můj, taková debilita....film, který se natočil v roce 1997 vypadá spíše jak z roku 79 - ať už jde o mizerná efekty, silně céčkový nádech a idiocie všech přítomných herců, kterým vévodí skřet Divoff, dokoukal jsem spíše z povinnosti...................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Reklama

Josefin 

všechny recenze uživatele

Tak to ne, teda začátek vypadal velmi zajímavě, ale pro mě je to ubohý horor, kde mi nejvíc lezla na nervy Wendy Benson-Landes. V konečném výsledku působilo děsnou splácaninou u které jsem se příšerně nudila. Ta hloupost se mi rychle vytrácí z hlavy. Možná kdyby s těmi džiny zůstali v minulosti bylo by to fajn, ale takhle nezaživné bohužel. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela solidní horor s fantasy námětem jak z osmdesátých let, kde ale místo džina řídili řezníci jako Pinhead nebo Freddy. Samotná postava džina je tady moc pěkně udělaná a je to asi to nejlepší, co se v tomhle hororu dá vidět, on totiž nejenže je děsně zlomyslnej hajzl, kterej si přání vždycky vyloží tim nejkrvavějším a nejbolestnějším způsobem jakým to jde, ale ještě je to výborně temná postava a to i pokud je zrovna v lidský podobě a jeho hlas a dikce je naprosto výborná. Nicméně druhá věc je, že jinak ten film už za moc nestojí, jelikož herci včetně hlavní postavy i Roberta Englunda (nic nečekanýho, jelikož nemá svojí rukavici, klobouk a červenočerně proužkovanej svetr) děsně přehrávaj a jsou někdy vyloženě trapný a děj krom pár kouzel džina a závěrečných orgií nic víc nenabídne, krom toho triky na rok 97 fakt ubohý, pokud nepočítám gore, ty docela ušly ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Kto by netúžil aby sa mu splnilo každé prianie? Lenže všetko má svoju cenu.... Zaujímavý polodiabolsko-poloduchársky príbeh zahalený do príjemnej mysterióznej atmosféry. Potešila aj hudba a masky. Ako bonus je tu možné nájsť kopec krvi a pár vydarených gore momentov. Bolo zábavné sledovať, ako džin želania ľudí dokázal prekrútiť a splniť ich spôsobom, akým si to ale nikto z nich nežalal. Koniec potvrdil, ako je niekedy dôležité zachovať si chladnú hlavu a zdravý úsudok. V každom prípade ide o jeden z vydarených hororov 90. rokov. 70/100 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Postavy pojmenované Finney, Beaumont, Derleth a Demerest jsou odkazem na sci-fi a hororové spisovatele. (Chatterer)
  • Mnozí z členů natáčecího štábu si ve filmu zahráli cameo. (Chatterer)

Reklama

Reklama